Felejtsd el a gyémántokat és a gyönyörű nyakláncokat: most nem egy szokásos ékszerről, hanem a péniszgyűrűről lesz szó. Ez az csodás kis tárgy remekül felpezsdítheti a szexuális életeteket, mégis gyakran tabunak számít. Mondjuk is, miért érdemes kipróbálnotok! 

Mire jó a péniszgyűrű?

A péniszgyűrűből rengeteg fajta létezik, így kedvedre válogathatsz közülük. Általában egy szilikonkarikából áll,, és a pénisz vagy a herezacskó tövére kell felhelyezni.  Eredetileg a férfiak szexuális teljesítményét és az  élvezetet  hivatott fokozni, mert növeli az erekció intenzitását és időtartamát, emellett azért is vannak oda érte a pasik, mert nagyobbnak és erőteljesebbnek látszik tőle a pénisz.

A nőknek is örömet okoz

Bizonyos esetekben ez a gyűrű rezeg is, segítve (nem is kicsit) a női  orgazmus  elérését. Tehát ezzel az édes kis szexjátékkal mindkét fél nyer: a viselője erős és hosszan tartó erekciót érhet el, a partnere pedig élvezheti, ahogy különböző pozíciókban a gyűrű ingerli a csiklóját, a szeméremtestet vagy a végbélnyílást.

Hogyan kell használni?

Fontos, hogy a péniszgyűrűt minden használat előtt és után jól mossuk meg langyos vízzel és intim tisztítószerrel vagy speciális, szexuális játékokhoz való tisztítószerrel. Ha azt akarod, hogy a pasid teljesen megőrüljön érted, segíthetsz neki felhelyezni a gyűrűt, de fontos, hogy használjunk síkosítot, így elkerülhetjük a fájdalmat vagy irritációt, és tutira felejthetetlen élményben lesz részünk! 

Via