A világ egyik legsikeresebb kosztümös sorozata, a Bridgerton egészen elképesztő rekordokat döntögetett: most pedig úgy néz ki, hogy a sorozat sikerét a pornóipar is kihasználja, ugyanis elkészült egy olyan négy epizódos szexsorozat, ami egy az egyben az eredeti sorozatot másolja. Nos, az eredmény egészen hihetetlen lett!

Pornóként forgatták újra a Bridgertont

Az Ashford Manor nevet viselő szexsorozat szinte egy az egyben a Bridgerton 2. évadjának cselekményére épül (azaz, mikor Anthony Bridgerton és az indiai származású Kate Sharma egymásba szeret) — igaz, a jogi előírások miatt néhány dolgot meg kellett változtatniuk: a Netflix ugyanis hivatalosan nem járult hozzá a felnőttfilm forgatásához. 

Erika Lust/Lust Cinema
Erika Lust/Lust Cinema

A szexsorozat azonban így is egy az egyben úgy néz ki, mint a Bridgerton: adott egy sötét bőrű nő, aki húgát kívánja férjhez adni az előkelő származású nagyúrhoz, ám végül egymás karjaiban kötnek ki. Tiszta Bridgerton! Persze, az eredeti cselekményt kicsit megmásítva, új párbeszédekkel és pornószínészekkel.

Tele van pornóval az egész film

A szexsorozat a nevéhez hűen tele van erotikus jelenetekkel, túlfűtött pornóval és minden mással, ami az eredeti változatban kimaradt, szóval hihetetlenül jól megszervezték az egészet. Arról nem is beszélve, hogy itt nemcsak a két főszereplő esik egymás karjaiban, hanem ebben a sorozatban előbb-utóbb szinte mindenkiről leesik a ruha! 

Erika Lust/Lust Cinema
Erika Lust/Lust Cinema

A felnőttfilmet a Netflixhez hasonló előfizetéssel lehet megnézni a +18-as Lust Cinema oldalán (a legkedvezőbb: 12 hónapon át havi 10 dollár), de a szexsorozat előzetesét bárki megnézheti ingyen online, aki egy kicsit is kedvet kapott a kosztümös szexhez.

Via