Egy nő vallott arról, hogy a férjével, miért járnak privát szexpartikra. A fiatal feleség és a férje, Darren mindent megosztanak egymással, de 5 év házasság után úgy gondolták, hogy felhagynak a monogámiával. 

Már korábban is járt szexpartin 

A fiatal nő, aki a 30-as évei elején jár, és társadalomtudósként dolgozik először 23 évesen járt szexpartin Berlinben. Elárulta, hogy utána úgy érezte, hogy függővé válik, valamint mindig is érdekelték az ilyen vad bulik.

Egy barátjukat is elvitték 

Legutóbb a házaspár magukkal vitte egy közeli barátjukat, Veronicát is az egyik szexpartira. A belépés azonban nem olyan egyszerű, mint gondolnánk, ugyanis gyakran ezek az események nincsenek meghirdetve online, valamint átnéznek mindenkit alaposan, mielőtt beengedik. A nő elárulta, hogy ezután egy nagy szobába irányítják őket, ahol fiatal lányok várják őket maszkban. Az épületben rengeteg szoba van ajtók nélkül. 

Több százan részt vesznek

Éjfélre állítólag már nagyjából 250-en gyűlnek össze. A korosztály elég vegyes, vannak olyanok, akik még csak a húszas éveik elején járnak, de az ötvenes korosztályból is sokan látogatnak el. A nők általában koktélruhát viselnek, a férfiak öltönyt. Vannak, akik kifejezetten "fétis outfitben" jelennek meg, de olyanok is, akik anyaszült meztelenül. 

Legutóbb egy házaspárral ismerkedtek meg

A legutóbbi szexpartin, a pár barátja, Veronica a saját útjára ment, hogy felfedezze a helyet, ők pedig egy házaspárral barátkoztak össze, akik nyitottak voltak rájuk. Kiderült azonban, hogy a férfi először nem volt elragadtatva az ötlettől, hogy a felesége valaki mással legyen. Ezután négyen kerestek egy hálószobát, ahol még volt hely egy ágyon, ugyanis szinte mindegyik tele van, majd szép lassan felfedezték egymás testét. 

Találkoztunk egy csodálatos párral. A férfi magas, barnított bőre van, mosolygós és a jól kidolgozott felsőtestét is kiszúrtam. A nő európai, vékony, valamint a haja hosszú és selymes. Darren és én szimpatizáltunk velük

- mondta.

Top secret

Az ilyen partikon tilos a telefonozás, a fotózás és a közösségi oldalak használata. A szobákban mindenhol óvszerek, nedves törlőkendők és sikosítók hevernek. 

Ez történt közöttük 

A történetet elmesélő nő elárulta, hogy a másik házaspár női tagja kifejtette, hogy mindig is érdekelte, milyen lehet egy nővel lenni, de még sosem próbálta ki. Végül orálisan elégítette ki, miközben a nő a férjével játszadozott. Később úgy döntöttek, hogy együtt játszanak és a férfit együtt elégítették ki. Végül a másik házaspár férfi tagja is elengedte magát, és megengedte a feleségének, hogy szórakozzon egy kicsit Darren-nel. Hosszú órákon át tartott az akció, mind a négyen élvezték egymás társaságát. 

Elmondtam nekik, hogy milyen gyönyörűek, miközben a férjem velem van elfoglalva. Letérdelek és a nőt elkezdem orálisan kielégíteni, miközben ő ugyanezt teszi a férjével. Néhány perc múlva megkértem, hogy ossza meg velem a játékát, és a férjét együtt elégítettük ki.

Figyelték őket

Kiderült, hogy mások is élvezték, ahogy a két házaspár egymásnak esett, mert figyelték őket. A táncparketten szintén forró a hangulat, egy férfi csupán egy sálat viselt, miközben egy nő orálisan kielégítette, majd nem sokkal később már vadul szeretkeztek. 

Veronica szintén jól érzi magát egy hármasban, két hipster sráccal. Egy hármasról fantáziált mindig is. Örülök neki

- vallotta be a fiatal feleség.

Az ő házasságukat boldoggá teszi

A nő azt is elárulta, hogy gyakoriak a viták egy ilyen partin a párok között, de ők a férjével mindig boldogan és kielégülten mennek haza. 

Ti voltatok a legjobb része az esténknek

- írta nekik a másik házaspár a vad szórakozás után.

Via