Ha régóta foglalkoztat a dolog, de eddig nem tudtad, hogyan is kezdj neki, hoztunk néhány ötletet a tökéletes prosztatamsszázshoz!

Mi az a prosztatamasszázs?

A prosztata a hólyag alatt elhelyezkedő, körülbelül gesztenye nagyságú belső férfi nemiszerv. Amellett, hogy elsődleges funkciója az ondó kiválasztása, intenzív örömöket is okozhat. Az anális ingerlés nemtől függetlenül bárkinek jól eshet, de akinek prosztatája van, annál az érzés megtízszereződik. 

előkészület

Ha téged is izgat a dolog, ne feledd: a kommunikáció a legfontosabb! Mindkét résztvevőnek (az adónak és a fogadónak) jól kell éreznie magát, és izgatottnak kell lennie az új terület felfedezése miatt.  

Emlékeztetnénk, hogy a hüvellyel ellentétben a végbélnyílás nem önsíkosító, így nagyon fontos, hogy használjatok síkosítót!

Így csináld!

A siker titka, hogy óvatosan láss neki! A  behatolás előtt először masszírozzuk a végbélnyílást kívülről, akárcsak a csilót: körkörös és ritmikus mozdulatokkal, miközben enyhén nyomjuk. A behatolást akkor kezdhetjük meg, amikor amikor a záróizom kellőképp ellazult, de először csak finoman nyomjuk be az ujjunkat, majd mozgassuk előre-hátra.

Ha a pasid úgy érzi, hogy jól esik neki, amit csinálsz, akár egy második ujjat is becsúsztathatunk, de használhatunk prosztatamasszírozó vibrátort is. 

Hogyan találjuk meg a P-pontot?


A P-pont egy kis, kiálló, gesztenye alakú gömböcske, ami a végbél belső falán található meg, körülbelül 7cm-re a végbélnyílástól, és hatalmas örömet képes okozni!  A tapogatózás helyett inkább bátorítsuk partnerünket, hogy vezessen el minket ehhez az édes kis pontig. Ha a pasid úgy érzi, sürgősen pisilnie kell, ne ijedjetek meg: ezt azt jelenti, hogy megtaláltad a P-pontot!

Milyen óvintézkedéseket tehetsz a prosztatamasszázs során?

Talán egyértelműnek hangzik, de az első teendő, hogy vágd le rövidre a körmeid, és vedd le az összes gyűrűt. Ezzel nem csak a családi ékszereket kíméled meg, de a partneredet is megóvod a fájdalomtól.  Fontos, hogy tiszta kézzel, vagy esetleg ujjakra szabott óvszerrel hatolj be, hogy biztosan elkerüljétek a bacikat!

Ha a pasid aznap egyszer már volt a mosdóban, akkor nem valószínű, hogy bekövetkezik a rettegett kakiincidens, ugyanis a behatolás nem mély. Ha nagyon aggódtok miatta, használhattok az aktus előtt anális beöntést. 

Via