Randizni manapság egyre nehezebb, és ebben a társkereső appok sem igazán segítenek. Ha mégis összejön egy személyes találkozás, már az is meglehetősen új formában zajlik. Szakértők állítása szerint a romantikus vacsorák korszaka leáldozott, mostanában a snackrandi a divat.


Mi az a snack randi?

A hagyományos, hosszadalmas, romantikus vacsorával szemben az emberek egyszerűen elmennek egy snackre vagy egy kávéra, és közben próbálják megismerni azt, akivel először találkoznak személyesen. Ez a randizási forma lazább, kötetlenebb, olcsóbb és persze gyorsabb is, kevesebb készülődést és befektetést igényel, plusz a nyomás is kisebb, hiszen egy kávézás után kevésbé kínos, ha nem folytatódik a kapcsolat, mint egy randivacsora után.

így teheted jobbá

Egy párkapcsolati szakértő szerint azért egy snackrandi is lehet jó, ha viszünk bele valami egyedit. 

Adj hozzá valami művészi, kreatív vagy szokatlan dolgot, hogy a randi még szórakoztatóbb legyen. Javasold, hogy menjetek el egy kiállításra, vagy egy parkba piknikezni. 


— tanácsolja a szakértő, aki szerint az is fontos, hogy előre tisztázzátok azt, hogyan készülj a találkozásra, hogy ne kerülj kínos helyzetbe, ha mondjuk te elegáns ruhában jelensz meg a randin, miközben a másik fél csak egy kávéra akar meghívni. 

Nem biztos, hogy neked ez bejön

Vannak persze olyan nők, akiknek ez a randizási stílus nem felel meg, olcsónak és megúszósnak érezhetik ezt a találkozási formát, és úgy gondolják, a kapcsolatba is ennyi energiát tesz majd a pasi. Ilyenkor az a legjobb, ha már az elején elmondod, hogy te hol képzeled el az első randit, s ha a másik fél nem partner benne, akkor inkább keress tovább


Via