Ha rajongsz az észbontó orgazmusért és kedveled az imádnivaló szexjátékokat is, akkor a rózsa vibrátor az, amit legközelebb ki kell próbálnod. A játékszer egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ráadadul több TikTok felhasználó is megosztotta már a kis kütyüvel kapcsolatos tapasztalatait. 

Imádják

A közösségi platformon megjelent néhány videó, melyben a felhasználók a  rózsa vibrátorral  kapcsolatos tapasztalatikról számolnak be. A kis játékszer annak köszönhetően terjed el a TikTokton, mert segített néhány felhasználónak villámgyorsan elérni az orgazmust. Persze most joggal merülhet fel a kérdés, mitől olyan nagyszerű? Nos, erre nagyon egyszerű a válasz: a hagyományos vibrátorokkal ellentétben a rózsa vibrátor szívást használ, így olyan élményben lesz részed, mint az orális szex során...Hovatovább, mint egy pokolian jó orális szex során. 

30 másodperc alatt a csúcson? 

A TikTok-on vírusként terjedő videók tanúsága szerint ez a kis kütyü, ami nem mellesleg nagyon esztétikus is, rekord gyorsan repíthet a csúcsra, a gyors alatt nagyjából 30 másodpercet kell érteni. 

Az egyik felhasználó például ezt írt a a rózsa vibratorról: 

Na, jó. Most használtam először és 30 másodperc alatt elélveztem. A lelkem elhagyta a testem. 

@maeve.tbh to everyone who told me to buy one…this thing sent me to outer space 😌🌹 #rosetoy ♬ original sound - Ash

A TikTok felhasználói szerint tehát igenis megéri a hypeot a  rózsa vibrátor. Egy dologra figyelmeztetnek csupán: mielőtt használni kezded mindenképpen vess be egy kis síkosítót, anélkül ugyanis akár fájdalmas is lehet a használata. 

(via)