Nincs jobb annál, mint amikor annyira jól működik a kémia, hogy nem bírtok már a következő találkozásig várni, éjjel-nappal forródróton vagytok, hogy tudassátok a másikkal, mennyire jó lenne, ha most itt lenne. Kisokos sextinghez.

Ma már a kommunikáció nagy része írott formában valósul meg

Amióta a Facebook, az Instagram vagy a WhatsApp elterjedtek, azóta a kommunikációnk jelentős részét ezeken a platformokon bonyolítjuk. Nem kivételek ez alól a pajzán, erotikus üzenetek sem, amellyel már nem kell megvárnunk, hogy élőben súghassuk a másik fülébe: bármikor leírhatjuk. Na de mit érdemes elküldeni, és hogyan lehet jól csinálni a sextinget, ha létezik erre szabály?

Számos módszer létezik arra, hogy képernyőn keresztül is fokozzuk az izgalmakat, de az első szempont, amit figyelembe kell vennünk, hogy mi is a cél? Szeretnénk egy teljes szeretkezést végigvinni az üzenetekkel? Vagy csak felizgatnánk mire hazaér? Esetleg kicsit kizökkenteni a monoton munkából?

A tiltás izgalma

Ha olyan helyen jártok, ahol nem feltételnül egyszerű kivitelezni az együttlétet, akkor nincs izgalmasabb a sextingnél! Képzeld el, hogy egymással szemben ültök az étteremben, szép ruhában. Finom falatok, pincérek, akik minden mozdulatotokat figyelik, és te csak annyit írsz, hogy 

Kívánlak!

Nincs pasi, aki ezen ne lepődne meg, és ne találná rendkívül izgatónak. Ha pedig kedvetek tartja, egymásnak eshettek egy félreső kis helyen, ami irdatlanul beindít mindenkit, vagy húzhatjátok egymás agyát amíg hazaértek. 

Ha dolgozik életed szerelme

Nem is jöhetne váratlanabb időpontban az erotikus üzenet, mint amikor a pasid már 6 órája dolgozik, és kellő idő eltelt ahhoz, hogy unja már, és nyúzottnak érezze magát. Ha ilyenkor küldesz neki szexi szövegeket, garantáltan hevesebben ver majd a szíve.

Érzem, hogy kicsit feszült vagy. Minden testrészedet megmasszíroznám most. MIN-DEN-HOL!

Ha ettől nem kap új erőre, és nem kényeztet ezer csókkal amint hazaér, akkor semmitől!

Ha nincs alkalom szeretkezni

Távkapcsolat? Esetleg csak otthon tölti a hétvégét? Bonyolult az élet és nem tudtok találkozni? Ha nem szexelhettek személyesen, tegyétek meg online! Ne siessetek, kezdjétek el már a legelején a képzeletbeli aktust. 

Tudod mire gondoltam? Hogy ilyen hosszú idő után végre hazaérsz, és nem mondok semmit, csak hevesen megcsókollak, a kezem pedig eltéved kicsit!

Hát ilyen szexi kezdéssel nem kell attól tartanod, hogy csak seen-eli az üzeneteket, azonnal lecsap majd, hogy újabb és újabb üzeneteket kapjon! Te pedig a folytatásban ne félj konkrét lenni, csak írd le határozottan és nyíltan, mi lenne a következő lépésed. Ne agyald túl és ne cifrázd a mondatokat! Ez pontosan az a téma, ahol az egyszerűség is tökéletes. 

Kigombolom a nadrágod, és azonnal a kezembe veszem. Pontosan olyan hatalmas és kemény, mint amire emlékeztem!

Milyen forró mondatok! Csak így tovább, nincs ebben semmi elítélendő, hozzátok ki a legtöbbet a lehetőségeitekből!