Ha mindent tudni szeretnél a női ejakulációval járó orgazmusról, kattints ide korábbi összefoglalónkért! Ha viszont már tudod, hogy pontosan miről van szó, akkor nagyon hasznos az alábbi leírás, amiből lépésről lépésre megtudhatod, hogy hogyan lehet ezt az élményt elérni. Nézzük a 4 lépést!

1. Relaxálj!

Az első és egyik legfontosabb lépés mindenképpen az kell, hogy legyen, hogy el tudd magad engedni. Ehhez nyugalomra és időre lesz szükséged, akár még egy pár törölközőt is leteríthetsz, hogy ne kelljen azon sem aggódni, hogy minden csurom nedves lesz, ha megérkezik az, amire vágysz. Legyél egyedül, vagy olyan partnerrel, aki mellett biztonságban érzed magad, és akivel megbeszéltétek, hogy mit szeretnél.

2. Fedezd fel a G-pontodat!

Ha a női ejakuláció kulcsa a relaxáció, akkor a kapu pedig a G-pont. Ezt a pontot kell megtalálnod a vaginád belső falán, a hasad-köldököd felőli oldalon, olyan távolságban bent, hogy az ujjaddal még könnyen elérheted. Sokan egy golflabdáéhoz hasonlítják a felszínét, de arról is felismered, hogy különösen jó érzés, ha ezt a pontot stimulálod. Úgyhogy ha megvan, akkor...

3. Stimuláld a G-pondodat!

A női ejakulációt elsősorban a G-pont stimulálása indítja be. Ehhez először is használj minél több síkosítót, másodszor pedig hagyj magadnak elegendő időt. A legjobb, ha lassú mozdulatokkal kezdet izgatni ezt a pontot, hiszen nem verseny ez, sőt, minél tovább tart, annál szebb tud lenni. Akár egyedül fedezed fel ezt az élményt, akár partnerrel, plédául egy vibrátort is használhatsz a G-pont izgatásához. A szexpózok közül a lovaglópóz az, amelyik a leginkább lehetővé teszi a számodra, hogy kísérletezz, és kontrollálni tudd, hogy a behatolás hol és hogyan izgatja a testedet.

4. Hallgass a testedre!

Fontos tudnod, hogy minden nő különböző: van, akinél sosem indul be a női ejakuláció, és ez is teljesen természetes, és nem jelenti azt, hogy az illetőnek ne lehetne gyönyörrel teljes a szexuális élete. Másnak magától jön a dolog, más évek elteltével jön rá, hogyan is működik nála mindez.

Így hát legyél türelmes és hallgass a testedre, ami a G-pont izgatásakor vezetni fog téged. Ha bármi kellemetlenséget, esetleg fájdalmat érzel, akkor menj másfelé, próbálj ki valami egyebet: ennek az élménynek 100%-ig csodásnak kell lennie. Van, akinek behatolás kell ahhoz, hogy az ejakulációig eljusson, van, aki pont úgy nem képest rá. Meg fogod tapasztalni, hogy a te tested reagál-e az izgatásra spricceléssel, és ha igen, akkor milyen izgatásra. A legtöbben mindenesetre úgy érzik közvetlenül előtte, mintha pisilniük kéne, szóval ha ilyen érzés jelentkezik nálad közben, akkor valószínűleg jó úton haladsz.

Via