Christ a Tinderen ismertem meg. Azonnal tudtam, hogy passzol hozzám, ám azt álmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyire extrém szexuális kalandokban lesz majd részem mellette. Jóképű, izmos, és mára már a pasim. Már az elején tudtam, hogy a szex vad lesz vele, de azt sosem gondoltam volna, hogy az lesz a legvadabb álma az ágyban, hogy ne csináljon semmit. Vagyis csak nézelődtünk.

Azt akarta nézni, ahogyan mással szexelek

Két hete jártunk együtt, amikor felhozta, hogy az a legmerészebb álma, hogy végig nézze, ahogyan mással szeretkezem. Azt vallotta, hogy az a féltékenység, amit átél, csak mert más péniszétől élvezek el, az olyan izgató számára, hogy mindenképpen szeretné átélni. Ő azt vallotta, hogy felszarvazási fétise van. 

Akkoriban még nem álltam készen arra, hogy valóra váltsam a fantáziáját - nem tetszett az ötlet. Szexelni akartam Chrisszel, de csakis vele. Egyik este visszagondoltam az egyik exemmel való szexre, akinek nagyon nagy pénisze volt. Elmeséltem, Chrisnek, hogyan csináltuk egyszer a kocsijában, és hogy olyan erővel hatolt belém, hogy a könnyem is kifakadt. A történet annyira felizgatta Christ, hogy szinte azonnal elélvezett.

Swinger klubba mentünk

Néhány hónapnyi együttlét után, Chris azt kérte, hogy látogassunk el egy swinger klubba. Mindig is hajlandó voltam új dolgokat kipróbálni - és nagyon felizgatott, hogy milyen jól ment neki a mocskos beszéd, amit csak miattam vezettünk be. Így megegyeztünk, hogy elmegyünk, de azonnal távozunk, ha kényelmetlenül érzem magam.

A szexszag átjárta a termet. A testszag, az izzadtság és a nedvek illatának keveréke. Gin tonikot vettünk, és addig sétálgattunk, amíg meg nem pillantottam egy tetovált férfit. A harmincas évei végén járt, és nagyon vonzónak találtam. Chris hátralépett, én pedig odamentem a férfihoz, és meghívtam, hogy csatlakozzon hozzánk az egyik privát szobába.

Ő bezzeg nem volt már kezdő, azonnal igent mondott, és elvonultunk. Másodpercek múlva, már a mellbimbóimat szopogatta és simogatta, majd orálisan is kielégített. Chris sem tétlenkedett, azonnal maszturbálni kezdett a látványra. 

Amikor a tetovált férfi lehúzta a gagyáját, látszott, hogy gigantikus a pénisze, amitől Chris arcára lett írva, mennyire féltékeny, mégis hatalmas vigyorral nézte az eseményeket. Aztán a partnerem óvszert húzott, és egyre durvábban hatolt belém, nem számítottam rá, hogy ennyire erősen indít máris. Chris szinte azonnal elélvezett.

Úgy éreztem magam, mintha a saját pornófilmem sztárja lennék, és elkezdtem a "kamerának", azaz a pasimnak a legjobbat nyújtani: a férfi fenekéhez nyúltam, mélyebbre húztam magamba, és közben hangosan nyögtem.

Chris jobban akart, mint bármikor

Nem sokkal később a férfi is elélvezett. Utána azonnal távozott, Chris pedig megragadta a kezemet, és egy másik szobába vitt. A falhoz szorított, szenvedélyesen megcsókolt, és elmondta, mennyire akar engem. Kutyapózban csináltuk, és mindketten másodperceken belül újra elélveztünk.

Azóta Chris és én hatszor mentünk vissza a klubba. Valaki fantáziájának részévé válni kockázatos lehet, de ettől kívánatosabbnak éreztem magam, mint valaha. Sőt, erőt érzek a tudat által, hogy teljes mértékben én irányítom a barátom örömét.

via