Stacey a szakítás után teljesen kiborult, ugyanis a pasija hat hónappal az  esküvőjük  előtt dobta egy másik nő kedvéért. A fiatal nő bosszút forralt, és teljesen megváltoztatta a testét.

Szakítás után a plasztikába menekült

A fiatal nőt nagyon megviselte, hogy vőlegénye elhagyta, hiszen nem értette miért. Külsejére soha nem volt panasz, azonban az eset után drasztikusan megváltozott. Közel 37 ezer dollárt költött szépészeti beavatkozásokra. Megcsináltatta a száját, a fenekét, a mellét, volt egy zsírleszívása, valamint egy vaginaműtéte is. 

Úgy éreztem, hogy tennem kell valamit. Soha nem csináltam semmit a komfortzónámon kívül, ezért a műtétek mellett döntöttem. 

A beavatkozás után egy teljesen új külsőt kapott, a férfiak szexinek találták, így nem csoda, hogy Stacey önbizalma az egekbe szökött. A barátai rá sem ismertek, hiszen árnyéka volt régi önmagának.

Nagy önbizalmat adott nekem a műtét. Teljesen más ember lettem. Szexibbnek érzem magam, mint valaha.

A sebek nem gyógyultak be

A csalódás és a műtétek előtt a munkába temetkezett, és igyekezett minél több időt tölteni fiával. Habár már azóta teljesen másként látja a világot, a sebei a mai napig nem gyógyultak be teljesen.

Nehéz volt, hogy hat hónappal az esküvőm előtt véget ért a kapcsolatom. Ráadásul azon a helyen voltam fotós, ahol a mi lagzinkat tartottuk volna. Van ennél rosszabb?


A közösségi oldalakon új külseje miatt nemcsak sok bókot, de sok támadást is kap. Azzal vádolják őt követői, hogy a beavatkozások előtt sokkal szebb és természetesebb volt, és a műtétek valójában a terápiát helyettesítették.

Ha valaki egy nehéz időszakon van túl, és plasztikai műtéten gondolkodik, szó nélkül azt mondanám neki, hogy bátran vágjon bele. Ha valakinek nem tetszik a testem, az egyáltalán nem érdekel. Én személy szerint nem ítélem el az embereket a döntésük miatt. 

via