Persze nem feltétlenül arról van szó, hogy szex közben beszéljünk trágár módon, de igenis vannak olyan kifejezések, amiket a mindennapi élet során aligha használunk, ám az aktus során nagyon izgató lehet. Mutatunk ebből most néhányat. 

A dominancia 

Szex közben szeretjük, ha a dominanciáé a főszerep. Persze cserélődhetnek a szerepek, hol a férfi, hol pedig a nő kerül hatalmi helyzetbe, de az biztos, hogy mindenki szereti azt érezni, most ő irányít. Ilyenkor bátran használhatunk olyan kifejezéseket, mint, hogy „Te vagy a szexrabszolgám?”  vagy „Csinálj velem, amit csak akarsz”. Adott szituációban ezek a kifejezések alaposan feltüzelhetik a hangulatot, a végső gyönyör pedig garantáltan nem marad el. 

Utasítás, bátorítás 

Szex közben néha egyik vagy másik félnek szüksége van egy kis noszogatásra. Akár a tempót illetően, hiszen, amikor beleéljük magunkat valamibe és még többet akarunk a másikból, akkor annak nyugodtan hangot is adhatunk. Vannak férfiak, akiket egyenesen a mennyekbe repítenek, a „gyorsabban” vagy „csináld keményebben” utasítások.

Ami reflexből jön 

Persze az ágyban vannak szavak, amik már reflexből jönnek, főleg ha pontosan tudjuk, mit várhatunk a partnerünktől, aki minden egyes rezdülésünk ismeri és tisztában van azzal is, hova és mikor kell érjen ahhoz, hogy a csúcsra juttasson minket. Éppen ezért az „Ó igen”, „Úristen” vagy „Újra” szavak szinte biztosan elhangzanak, de az sem kizárt, hogy egy-két obszcén kötősző kiséretében fejezzük ki, mennyire odavagyunk azért, amit a parnterünk csinál. 

Apropó trágár szavak 

Szex közben egyáltalán nem furcsa, ha a kéjes nyögések és sóhajok közepette elhagyja a szánkat egy két obszcén kifejés. Sőt, egyes felmérések szerint az emberek közel 40 százaléka kifejezetten szeret mocskos szavakat használni szex közben. 

„Azt akarom, hogy elélvezz.”

Nincs is annál izgatóbb, amikor a parterünk kifejezi azon szándékát, hogy szeretne orzazmushoz juttatni minket. Egyszerűen perzselő érzés tudni, hogy valaki a mi örömünkre gondol, azonban fontos, hogy ezt ne nyomásként élje meg egyik fél sem, senki ne úgy gondoljon erre, hogy akkor most kötelező elélvezni. 

(via)