Tudjuk, hogy kész agyrém az az állapot, mikor (szerinted) fantasztikusan alakul minden – egyre több randitok van, túl vagytok az első csókon, folyamatosan együtt lógtok stb. – de még mindig nem vagytok „hivatalosan” is együtt… Akkor most, hogy is van ez: jártok, vagy sem? A legegyszerűbb módja, hogy megtudd a választ az, ha nyíltan rákérdezel, pontosan mi is van köztetek – azonban, ha ehhez túl szégyenlős vagy, más módon is kiderítheted, pontosan mit is érez irántad a pasi!

Az órákon át tartó filozofáló traccspartikat és a logikai feladatokat megszégyenítő sakkjátszmákat tehát nyugodtan félrerakhatod, mert ha a pasi a következő dolgokat csinálja veled, érted vagy miattad, akkor bizony szerelmes beléd

Az alábbi pontokból már egy-két jel is nagyon árulkodó lehet! 

1. Szerepelsz a közösségi oldalain

Nem mindenkinek van közösségi médiája, de ha neki igen és rendszeresen használja azt, akkor sanszos, hogy előbb-utóbb te is szerepelni fogsz rajta valamilyen módon – persze csak akkor, ha büszke rád és meg akarja mutatni a világnak, hogy együtt vagytok. 

2. A jövőbeli tervekről beszél veled

Tervezgeti, hogy hová mehetnétek el a nyáron? Van egy koncert hetek múlva, amire szeretne veled elmenni? Ha ilyeneket mondogat, akkor hosszú távra tervez veled és szeretné, ha részese lennél a jövőjének.

3. Érzelmileg kötődik hozzád

Ha órákon át tudtok beszélgetni a nagyon is mély, intim dolgokról (betegségek, csalódások, bántások, cikis pillanatok stb.) amiket a nagy nyilvánosságnak nem árul el, csak veled oszt meg, az az jelenti, hogy szeret és érzelmileg biztonságban érzi magát veled. 

4.  Ajándékokat ad neked

Itt nem feltétlenül kell drága kütyükre vagy hatalmas csodacsokrokra gondolni, de tény, ha egy fiú szeret téged, akkor meg fog lepni téged. 

5. Segíteni akar neked

Elmosogat helyetted, ha együtt vacsoráztok? Felajánlja, hogy kiviszi a szemetet, elvisz valahova kocsival, esetleg más apró szívességeket tesz? A szerelmes férfiak szeretik, ha szükség van rájuk, ezért minden olyan feladat elvégzésében felajánlkoznak, amiből tudják, hogy megkönnyíthetik az életedet. 

6. sokszor rád ír 

Akkor is küld egy cuki üzenetet, ha nincs különösebb mondanivalója és soha nem hagyná ki, hogy ne írjon egy jó reggelt vagy egy aludj jól-üzit. Ez azt jelenti, hogy MINDIG a fejében vagy és ugyan miért lennél a fejében, ha nem szeretne?

7. Kipróbálja a dolgokat, amiket szeretsz

Ha odáig vagy az új romkomért, de ő utálja a nyálas mozikat, akkor is megnézi veled a moziban. Az anananászos pizzát is megkóstolja, pedig szerinte semmi keresnivalója gyümölcsnek a pizzán. És persze felveszi azt a cuccot, ami szerinted jól állna neki, csak azért, hogy neked imponáljon…

8. Beszél rólad a családjának és a barátainak

Minden ok nélkül, a lehető legváratlanabb helyzetekben is megemlíti a nevedet a családjának vagy a barátainak. Ezt mondjuk nem feltétlenül lehet tudni, de ha megemlíti, hogy mesélt rólad a hozzá közel állóknak, akkor az már jelent valami nagyon jót! 

9.  Néha lemondja a programjait miattad

A sörözést a haverokkal minden különösebb ok nélkül lemondja, ha randizhat veled, de a munkájából is eljön előbb, ha akkor szükséged van rá. Lényegében bármilyen programot lemond, hogy veled legyen, ez pedig azt jelenti, hogy lehet rá számítani – ez nagy kincs a mai világban.

10. (Szinte) mindig figyel rád

Nem kell megsértődni, ha néha elkalandozik a figyelme (tudjuk, hogy a tiéd is!), de ha a számodra fontos dolgok a számára is fontossá válnak, akkor ez a srác tényleg boldoggá akar tenni.

11. Elmondja, ha gondol rád

Nem tartja cikisnek azt, ha ír egy „bárcsak itt lennél” vagy „épp rád gondolok” üzit, sőt! Gyakran csinálja, akár hetente többször is tudatja, hogy fejben veled van…

12. Sokszor csak néz téged

Ha többször rajta kapod azon, hogy téged néz, mikor igazából semmit sem csinálsz vagy ok nélkül mosolyog rád, akkor bizony az ujjaid köré csavartad a srácot! 

Via