A szerepjáték nagyon szórakoztató módja lehet annak, ha szeretnétek feldobni a szexuális életetek, de kérdés, hogy a csináljátok, ha először akarjátok kipróbálni?

Az első alkalom izgalma 

Az első alkalommal érdemes lehet nem azonnal a legvadabb álmaitokkal kezdeni. Persze semmi jóról nem szeretnénk titeket lebeszélni, de kezdésnek érdemes lehet egy kicsit visszafogottabbra venni a figurát, majd ha bejön és tetszik nektek, akkor onnantól mér tényleg csak a fantáziátok szabhat határt mindennek. Íme, a legjobb szerepjáték ötlet, ha még kezdők vagytok. 

Erotikus masszázsterapeuta

A masszázst mindenki imádja. Adni és kapni egyaránt nagyon jó, és szinte az is biztos, hogy a pároddal ti is szoktátok egymást masszírozni. Éppen ezért, ha kezdők vagytok a szerepjátékozásban, jó ötlet lehet, ha a masszázs kérdését gondoljátok egy kicsit tovább. A játék során egyikőtök legyen erotikus masszázsterapeuta! Bármelyikőtök is masszíroz, ügyeljetek arra, hogy a párotok minden testrészét végigmasszírozzátok, simítsátok. Vessetek be olajat, attól még izgibb lesz az élmény, sőt akár a tantrikus vagy lingam masszázst is kipróbálhatjátok, ha egy kicsit bevállalóssabbak vagytok. A lényeg, hogy élvezzétek mindketten a helyzetet, hogy aztán az együttlét is gyönyörrel teli legyen.

Mi az a lingam masszázs?

Egy tantrikus szexuális gyakorlat, amely a hímvessző masszírozására összpontosít, de figyelem: ez nem egy átlagos kézimunka! Nemcsak a szerv masszírozásáról és simogatásáról szól, hanem fejlettebb technikákat szintén magában foglal. Kitér továbbá a herékre, a gátra és a prosztatára is. Nem az a célja, hogy szimplán kielégítsd és ezzel készen is vagytok, hanem megpróbálsz a partnerednek önfeledt örömöt és többszöröst orgazmust okozni.

(via)