Vannak bizonyos szexuális témák, amiket valamiért tabuként kezelünk. Sokunknak vannak olyan kérdései, amiket nem merünk feltenni, éppen ezért most összeszedtük azt az 5 tabutémát, amit imádunk a szexben, de csak keveset beszélünk róla. 

Az anális szex

Az egyik legtöbbet keresett szex téma az anális szex, ugyanis sokak fantáziját izgatja, ám beszélni csak nagyon keveset beszélünk róla. A statisztikák azt mutatják, hogy a nők mindössze 20 százaléka nyilatkozott arról, hogy vett már részt anális szexben, ám az utóbbi időben ez a szám már növekszik, ami azt is jelenti, hogy az anál témát övezi tabu kezd ledőlni. 

A fétisek 

A fétisek azon témák köré tartoznak, amikre bár kíváncsiak vagyunk, de alapvetően nem képezik a beszédtéma részét, még akkor sem, ha szexről van szó. Sokak számára zavarba ejtő lehet mindez, pedig biztosan mindenkinek vannak szexuális fantáziái, amiket izgatóak és nagyon forróak lehetnek. 

A vibrátorok 

Valamiért a vibrátorokról vagy azok bevetéséről nem igazán szeretünk beszélni, pedig ezek a szexjátékok könnyedén fellendíhetik a szexuális életed. Persze tudjuk, kicsit cikis lehet besétálni egy szexshopba és vibrátort venni, de valójában manapság már erre sincs szükség, hiszen az internet adta lehetőségeknek hála online is hozzájuthatunk. 

Egyéjszakás kalandok 

Ha szóba kerülnek az  egyéjszakás kalandok  egyesek hajlamosak lehetnek emiatt rosszallóan nézni ránk, éppen ezért sokan úgy döntenek, inkább szóba sem hozzák a témát. Pedig manapság a legtöbb ember alkalmi szexel, és élvezi azt, ezzel pedig nincs is semmi baj. 

Pornográfia 

Mindenki néz pornót, maximum nem vallja be. Igen, csajok is, mégis ez a téma valamiért még mindig teljesen tabu. A férfiak egyébként nagyobb arányban vallják be, hogy néznek pornót, a világ folyamatos felvilágosulásának hála pedig mostanra már a párok közül is egyre többen ismerik el: akár együtt is néznek online szexet. 

(via)