Milyen ideális is a kép: kint esik a hó, ropog a kandalló tüze, megy egy szerelmes, szaxofonos zene, ti pedig az ágyban, szexi fehérneműben, hatalmas orgazmusokat birtokolva. Na meg egy szexi adventi naptár sem jön rosszul. 

Ezzel aztán feldobhatjátok a szexet

Hát igen, ez azért elég jól hangzik, és ki mondta, hogy a szex nem lehet része az ünnepi készülődésnek? 2022-ben már arra is találunk megoldásokat, hogy az adventi időszak a szexuális és szerelmi életünket is feldobja. 

A gyártócégek okosan kiaknázták a lehetőségeket: adventi kalendáriuma nem csupán a gyerekeknek lehet, és nem csupán csokit rejthet. 

Először jöttek a kozmetikumokkal teli naptárak, majd a díszes kávék, mostanra pedig a szexjátékokkal foglalkozó cégeket is elérte az ünnepi láz: íme a szexkalendáriumok. 

Lovehoney X Womanizer

A lila-arany designnal ellátott szexnaptár igen gazdag kínálattal rendelkezik, a 66 ezer forintos árat nagyon is megérheti. Az ablakok ugyanis prémium szexjátékokat rejtenek: USB-s tölthető vibrátort, illatmécsest, fenékdugót, csiklóstimulátort, anális gyöngyöket, masszázsolajat és minden más extrát!

Fotó: Lovehoney

12 napos naptár

Ha valaki szeretné kicsit olcsóbban megúszni, és még csak ismerkedik a szexjátékokkal, akkor nagyszerű választás lehet a 12 napos verzió. Ebben szintén találhatunk fenékdugót, anális gyöngyöket, csiklóstimulátort, szemkötőt, Kegel-labdákat és mellbimbószívót is. A rövidített verzió nagyjából 45 ezer forintba kerül.

Fotó: Lovehoney

A férfi verzió

Ugyanebben az árkategóriában mozog a Lovehoney harmadik ünnepi szexnaptára,  ami kifejezetten férfiaknak szól.  A csomag része például a Blowmotion vibráló férfi maszturbátor, a prosztata masszírozó, és a rezgő kakasgyűrű is. Az ára szintén nagyjából 45 ezer forint. 

Fotó: Lovehoney

Via