Régóta kiszemelted a munkatársad és most már az álmaidban sem hagy nyugodni? Esetleg a mindennapokban kifejezetten taszít, ezért sokként ért, hogy álmodban vele szexelsz? Lássuk, mit jelent!

Ha alapból is tetszik a kollegád

Éjjel azt álmodtad, hogy a munkatársaddal szexelsz. Másnap bemész a munkahelyedre, és úgy érzed, hogy tudja. Biztos, hogy tudja. Vajon máshogy viselkedsz most vele? Tuti, hogy feltűnik, hogy valami történt. Az emberek nagy része legalábbis ezt gondolja az ilyen helyzetekben. 

Ha régóta tetszik a kollegád, és többször eljátszottál már a gondolattal, hogy akár egy párt alkottok, akár csak néhány órára találkoztok, akkor igen egyértelmű, mit jelez a tudatalattid alvás közben: erősen crush számodra a fiú, valaki nagyon oda van érte!

Ha egyáltalán nem vonzódsz hozzá

Ha azonban egyáltalán nem jön be, akkor lesz igazán érdekes a kérdés: miért adod oda neki magadat álmodban? Nos, a jelek szerint változásra vágysz a munka világában.

Reménykedsz abban, hogy megváltoznak az eddigi erőviszonyok, de akár munkahelyváltás is szóba kerülhet, talán már te is tudod legmélyen, hogy nem a mostani helyed számodra a legmegfelelőbb.

Ha viszont távozni nem szeretnél, a tested azt jelzi, hogy magasabb pozícióra és több felelősségre vágysz. 

Via