Gyakorlat teszi a mestert. Mint minden más az életben, a szex is gyakorlásra szorul. Főleg, ha egy veled egynemű személlyel csinálod, pláne először. Na de honnan tudhatod, hogy készen állsz ágyba bújni vele? Például ebből az 5 dologból.

Védekezés

Akkor sem legyinthetsz a védekezésre, ha éppen egy másik nővel készülsz szexelni. Ugyan ebben az esetben az óvszer nem opció, 3 havonta menj el nőgyógyászhoz, hogy biztosak lehessetek benne, hogy minden rendben van. 

Kommunikáció

Mielőtt belevágtok, feltétlenül beszéljétek meg a partnereddel a vágyaitokat. Beszéljétek meg, kinek milyen tapasztalata van az azonos neműekkel folytatott szexet illetően, hogy senkit ne érjenek meglepetések. 

Őszinteség

El mered neki mondani, mitől félsz a legjobban? Akár azt is, hogy ez lesz az első alkalom? Esetleg a vágyaidba engedtél betekintést? Ez szuper út, a bizalom nagyon fontos!

Nem akarsz bizonyítani

Persze, szeretnéd, hogy jól sikerüljön a szex, de nincs benned megfelelési kényszer? Ez a legjobb. Ez nem egy verseny, és mivel új terep, az óvatosság is a fő kulcsok egyik, amely sikerhez vezethet.

Hiányérzet

Ugyan a vibrátor is része lehet az aktusnak, fel kell készülnöd arra, hogy itt nem a behatolásé lesz a főszerep. Jó, ha ezzel tisztában vagy, és tudatosítod magadban. Ami máshol előjáték, itt az lesz a főfogás - és hidd el, legalább annyira élvezetes lehet!

via