Az igazi profik tudják, hogy úgy az igazi, ha éjszaka csinálod, majd reggel felébredsz, és mehet a második menet. De ha nincs ennyi időd, mutatjuk, mikor kellene szexelned ahhoz, hogy igazán boldog legyél! 

Ekkor szexelj!

A reggeli szex segíthet abban, hogy jó hangulatban kezdd a napodat, a felszabaduló endorfinok miatt, és az oxitocin csökkentheti a kortizolszintet, így kevésbé leszel stresszes is

– mondja Kate Balestrieri szexterapeuta.

A szakértő szerint a szex növelheti az energiát, valamint javíthatja a koncentrációs készségedet is, ami reggel igen csak hasznos tud lenni. Tehát a reggeli  szex boldogabbá, okosabbá és kevésbé stresszessé tesz. Kell ennél több? 

A főnököd rád sem fog ismerni!

Az orgazmus dopamint szabadít fel, ami segíthet abban, hogy produktívabb legyél és jobb döntéseket hozz. Tehát ha reggel bújtok össze a pasiddal, azt a főnököd és a  munkatársaid  is meghálálják! 

Ott vagy fejben 

Ha minden szexet éjszakára tartogatsz, egy hosszú nap után fáradt és stresszes vagy, mire eljutnátok odáig. De ha reggel csinálod kipihenten és tiszta fejjel, sokkal jobban ott tudsz lenni és megélni az élményt, ami tutira felejthetetlen lesz! 

Via