Ha a szexről van szó, senki sem akar felesleges köröket futni, mindenki a lehető legjobb és legnagyobb orgazmussal járó szexélményt próbálja elérni. Még jó, hogy! Mielőtt azonban egyik pillanatról a másikra beleugranál a hajnalig tartó mulatságba,  a következő két kérdést érdemes felhoznod a partnerednek... Igen, még akkor is, ha amúgy tök ciki és rém kellemetlen beszélni róluk! 😛 

Ezt a két kérdést tedd fel szex előtt az új partnerednek

1. Mikor voltál legutoljára STD (szexuális úton terjedő betegségek) teszten?

Tök ciki ilyen kérdezni, de néha muszáj. Ha azt mondja, hogy már ezer éve (még rosszabb: soha!!!), akkor érdemes átgondolnod, hogy szexelni akarsz-e vele (igen, még úgy is, hogy használnátok óvszert). Nagyobb galibát okozhat az egész, mint gondolnád, a gombás fertőzésektől kezdve az egészen komoly szexuális úton terjedő betegségekig. Ugyanez persz rád is igaz: egy új partner előtt mindenképpen menj el a nőgyógyászhoz, akkor is, ha rendszeresen esel át szűrővizsgálatokon! Ez így fair.

2. Van valaki, akivel rendszeresen testnedvet cserélsz?

Hülyén hangzik, de nem lehet jobban kérdezni. Az egy dolog, hogy használ óvszert, de ha a szexpartnered nyitott kapcsolatban él (vagy egyszerre több kalandja is van), sanszos, hogy az utóbbi időben cserélt már testnedvet valakivel. Mert azt amúgy óvszer nélkül is lehet, mondjuk egy közös szexjátékszer használata alatt. Ezt azért jó lenne tudni, nem? 

A kérdéseket illetően pedig ne szégyenlősködj, csak vágj bele és kérdezd meg tőle nyíltan: csak így fogsz konkrét válaszokat kapni. Ha jófej csávó, tök őszintén és lazán fog válaszolni, amennyiben viszont rejtegetni valója van, ki fog akadni a kérdéseket. Szívesen!

Via