A szexuális életünk felpörgetése egy teljesen természetes dolog, fantáziái, képzelgései pedig mindenkinek vannak. A kérdés már csak az, mik a legnépszerűbb elképzelések, miről fantáziál az emberek jelentős része. Egy tanulmány szerint a szokatlan helyek azok, amik a leginkább izgajták az embereket. 

Szex a szabadban 

Elsőre talán furcsának tűnhet, de a helyzet az, hogy a 18-65 év közötti korosztályt közel 40 százalékban hozza lázba a szabadban való szex fantáziája. A szabadban való huncutkodás kapcsán többen mondták azt, hogy szívesen egymásnak esnének az erdő mélyén, egy mezőn, de akár a tengerparton is. 

Csak óvatosan 

A szabadban való szexelés persze nagyon izgalmasnak tűnhet, de azért nem árt óvatosnak lenni, ugyanis jogi értelemben ez bizony elitélendő. (már, ha rajtakapnak) Magyarországon is súlyos következményekkel járhat, ha valakit nyilvános szexen érnek, akár börtön is lehet a vége, de evezzünk ennyire drámai vizekre, hiszen egyelőre csupán fantáziáról van szó, ugye? 

Az otthon kényelme 

A megkérdezettek jelentős része a fentiekkel ellentétben arról számolt be, hogy nagyon fontosnak tartják az otthonuk kényelmét, már ha az aktusról van szó. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az otthont kedvelő párok nem ábrándoznak: sokan szívesen csinálnák a mosógép tetején, de a kanapé, a dohányzó vagy íróasztal is a szexfantáziák lista élén szerepel. 

(via)