A férfiak nem ritka, hogy előszeretettel hangoztatják, milyen fantáziájuk van, ha szexualitásról beszélünk. A nők gondolatai már ennél rejtettebbek, éppen ezért lehet meglepő, mi a leggyakoribb. 

Titkos vágyak?

Hogy mi a nők vágya az ágyban, nem egyszerű kérdés. Amíg a férfiak számára ezen a kérdésen nincs mit titkolni, addig a nők sokszor inkább megtartják maguknak, mi esne a legjobban. Így adódik, hogy az emberek azt gondolják, a nők csak a romantikus együttléteket kedvelik, elítélik az egyéjszakás kalandokat, visszariadnak a hármasozástól, és dominánsak sem szeretnek lenni. Pedig mint kiderült, ezek messze állnak a valóságtól. 

Nő a nővel

A leggyakoribb szexfantázia a nők körében valószínűleg mindenkit sokkol. A felmérés szerint ugyanis ez nem más, mint kipróbálni a szexuális aktust egy másik nővel. Hoppá, amíg azt gondolnánk, hogy csak a hagyományos felállásra hajlandó egy nő vállalkozni, kiderül, hogy ez egyáltalán nem igaz, sőt!

Hárman párban

A második helyen a hármas szex áll, a megkérdezett nők második leggyakrabban ugyanis arra gondolnak, milyen lenne két férfit kényeztetni, vagy éppen két férfi által kényeztetve lenni. 

Mondd, mit szeretnél

A dobogóra még felfért a dominancia kérdése is. Mint kiderült, a bronzérmet az nyerte, amikor a férfi dominál. Sokan nyilatkoztak úgy, hogy izgatja őket, amikor a férfi bármit megtehet velük és bármit kérhet tőlük. Bizonyára nem mindenkinek jön be ez a fajta szex, ám izgalmas lehet azoknak, akik nyitottak rá.

Via