Elméletben nincs is annál szexibb, mint fürdőkádban szexeni. A forróz víz, a habok érintése, a másik testének közelsége. Mindez vitathatatlanul nagyon erotikus, a gyakorlatban azonban kicsit nehézkes lehet a kivitelezése, hiszen minden, de tényleg minden csupa víz lesz a fürdőben, arról pedig már nem is beszélve, hogy aktus közben, akár meg is sérülhetünk, hiszen könnyen beverhetjük a kezünket vagy a fejünket a csapba. Éppen ezért joggal merül fel a kérdés: létezik olyan póz, ami kényelmessé teszi a fürdőkádban való hancúrozást? Enne jártunk most utána! 

Szex a kádban, de hogyan? 

Ahhoz, hogy a kádban két ember kényelmesen elférjen, a pár egyik felének – jellemzően a férfinak – le kell ülnie, úgy, hogy szétterpeszti a lábait, ahol aztán elhelyezkedik a nő is, a hátát a férfi mellkasának támasztva. 

Ez a gyengéd bújós pozíció ideális lehet a behatolás nélküli szexhez, hiszen a felek szabadon simogathatják egymás testét, fedezhetik fel a másik erogén zónáit. Sőt, akár szexjátékokat is bevonhattok a buliba, feltéve, ha vízálló modelleket választotok. 

Kell egy kis kreativitás 

Na, de mi a helyzet, ha nem csak egy simogatásra vágytok? Az is megoldható, csak egy kis kreativitás szükséges hozzá. Ebben az esetben a férfi húzza egy kicsit összébb a lábait, akár le is fekhet, hogy meg tudja emelni a medencéjét. Ezután a nő könnyedén rá tud ülni partnere férfiasságára, ám fontos, hogy óvatosak legyetek, nehogy sérülés legyen az izgalmasnak induló kaland vége. 

(via)