Ha szeretnéd felfedezni a saját testedet, most eláruljuk a legjobb tippeket az örömszerzéshez. Ezekkel a trükkökkel könnyedén felizgathatod saját magadat! 

1. Viselj vibráló bugyit

Hol lennénk vibráló bugyi nélkül? A klasszikus szexjáték okkal az egyik kedvenc! A játékban a pasid is szerepet kaphat, mint a távirányító kezelője. Ha bevállalósak vagytok, üljetek be vacsorázni,  és hidd el, mire hazaértek már egymásnak is eshettek! 

2. Szerepjátékozz egyedül 

Nincs szükség partnerre ahhoz, hogy szerepjátékozhass! Próbálkozz meg vele egyedül, hozz létre egy másik "személyiséget". Viselj parókát, vagy csak egész egyszerűen sminkeld ki magad másképp, de egy szexi fehérnemű is segíthet, amit korábban nem viseltél. Állj a tükör elé, és így fedezd fel a testedet. 

3. Nézd meg a kedvenc szexjelentedet

Lássuk be, hogy erotikus filmekből nem szenvedünk hiányt. Neked melyik a kedvenced? Ideje bekapcsolni, és elmélyülni... Ha még a pasi is tetszik, garantált lesz az élvezet.

Giphy

 

4. Játssz a mellbimbóiddal

Kayla Lords, a JackandJillAdult.com szexszakértője azt mondja, mielőtt belemerülnül a maszturbációba vagy a szexbe a pasiddal, kezdj azzal, hogy a nemi szerveden kívül más területekre is összpontosítasz.

Simogasd a nyakad, a mellkasod, a mellbimbóid, a combjaid és azokat a kis erogén zónákat, amelyek nem kapnak elég figyelmet önkielégítés közben 

– javasolja a szakértő, aki szerint akár a mellbimbóbilincset is bevetheted a siker érdekében. 

5. Feküdj be a kádba

Engedd el magad, hogy nyugodtan relaxálhass egy kád forró vízben! Pasival és egyedül is teremthetsz egy romantikus szituációt, gyertyafénnyel, utána pedig már rajtad áll, hogy eljutsz-e a csúcsra! 

6. Szextingelj 

Izgasd fel a pasidat is egy szexi üzenettel! Ha azonban nincs erre megfelelő és megbízható partner, olvasd vissza a régi üzeneteket, mert ha visszagondolsz a régi emlékekre, az érzés is visszatérhet... 

7. Találd ki a saját szexuális fantáziád 

A pornó is remek lehet, de lássuk be, hogy a legtöbb ember rendelkezik akkora képzelőerővel, hogy a saját maga fantáziáit is megteremtheti fejben. Az elméd egy biztonságos hely, ahol a gondolataid nyugodtan elkalandozhatnak a legszexibb irányba. 

8. Hallgass audiopornót

Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk az 5 legjobb audiopornót, amitől hatalmas orgazmusod lehet. Rengeteg lehetőség kínálkozik, így könnyedén megtalálhatod, hogy mi az, ami téged a legjobban beindít.

9. Olvass erotikus sztorikat

Szintén a bőség zavara helyzet áll elő, amikor az erotikus sztorikról van szó. Az interneten egyre több oldal van, ahol 18+-os tartalmat olvashatsz, de ha esetleg van egy kedvenc sztárod, ma már róluk is könnyű ilyesmit találni!

10. A jó öreg Sims

Igen, a játék, amivel játszottál általánosban, valamint a karantén idején. Töltsd le az underground Wicked Whims módosítást, amelytől szó szerint eláll a lélegzeted. A karakterekkel kiélheted a legdurvább vágyaidat. 

Giphy

 

Via