Le kell szögeznünk: a G-pont létezik! Kevesen tudják azonban, hogy több mint egy pont, ez a hüvely érzékeny területe, amelyet ha a pasik stimulálnak szex közben, sok örömet szerezhet. A kérdés már csak az, hogyan találjuk meg?

Így lehet megtalálni a legkönnyebben 

Ana Lombardía elismert pszichológus és szexológus elmondta, hogy természetesen létezik a G-pont, de ahogy fentebb is említettük ez inkább egy egész terület. A legjobb módja annak, hogy megtaláld, ha te saját magad felfedezed a testedet, majd a pasidnak is segítesz, amikor örömet szerez neked. Azt mondják, hogy 3-5 cm mélységben található, de lássuk be, hogy önkielégítés közben elég nehéz bemérni centik alapján, így inkább kísérletezni kell és bizony meglesz! Sőt, sok nő arról számol be, hogy a G-pont megtalálása nem volt számukra olyan nagy öröm, mert a stimuláláskor úgy érezték, hogy pisilniük kell. Ez azért is lehet, mert nagyon közel van a hólyaghoz. 

Sok nő számára a kulcs lehet

A szakértők egyetértenek abban, hogy ennek a régiónak felfedezése sok nő számára a kulcs lehet, hogy elérjék az orgazmust, mert nem mindenkinek sikerül behatolás következtében elérnie. 

Így vezesd a pasidat

Ha igazán jól akarjátok csinálni, kérd meg a pasidat, hogy az ujjaira tegyen vízbázisú síkosítót, valamint ügyeljetek arra is, hogy a körmei ne legyenek túl hosszúak, mert könnyen sérülést okozhat. Először a mutató és a középső ujját használja, lassú mozdulatokkal menjen egyre mélyebbre a hüvelyben. Ha te kiismerted a testedet és tudod, hogy merre, segíts neki és irányítsd! Hidd el, hogy a pasik izgatónak találják, ha egy nő tudja, hogy mit akar. 

Via