Azoknak, akik szeretnek kísérletezni, nem kérdés, hogy a helyszínek váltogatása a szexben is nagyon fontos. Na de melyik helyszín mit takar pontosan? Mi lehet a pasi indítéka? Utánajártunk. 

Forró fürdő, forró hangulat

Nincs is meghittebb és romantikusabb annál, mint amikor rózsaszirmok úsznak a fürdővíz tetején, körben pár mécses, andalító zene, és persze meghitt fények. Ez nemcsak a csajok számára egy extra helyszín, nem kizárólag a nőknek jelent egy szerelmes, érzelmes élményt. 

A fürdőkádban való szex a férfiak számára is sokat jelent érzelmileg. Itt szexelni azt jelenti, hogy megosztod partnereddel a meleg, illatos és pihentető fürdő örömét, amely egyébként egy menekülés is lehet a mindennapok előtt. Itt általában nyugodtan töltöd az időt, senki nem zavar, ide nem engedsz be csal úgy valakit. 

Az ember alapvetően azt gondolja, hogy a fürdés nagyon intim és személyes tevékenység, ezért nem szeretjük megosztani. Azonban a fürdőszobában való szex egy nagyon mély jelentéssel bíró élmény. A fürdőkád egy nagy magas erotikus potenciállal rendelkező környezet, ideális szexuális játékokhoz és fantáziák életre keltéséhez.

Csak akkor lesz jó, ha odafigyeltek

Azonban pontosan azért, mert nem mindennapi helyszínről beszélünk, nagyon fontos, hogy a megfelelő előkészületeket elvégezzük, hogy semmilyen probléma ne zavarja meg a legintimebb együttlétet.

  • Ne töltsétek tele vízzel a kádat. Egyrészt, kifolyik belőle a víz, másrészt, ha így történik, az csúszásveszélyt jelent.
  • Figyeljünk, hogy milyen anyagok kerülnek a vízbe (olajok, szirmok, sók), nehogy ez véletlenül a szemünkbe vagy a szánkba kerüljön.
  • Ha sikosítót használtok, érdemes többet az átlagnál, hiszen az ilyen környezetben hamarabb szorul pótlásra, a hatása gyorsabban múlik.
  • Beszéljetek nyíltan. A kádban, zuhanykabinban szexelni nagyon veszélyes, pillanatok alatt megtörténhet a baj. Éppen ezért jelezz, ha valami nem kényelmes, esetleg úgy érzed, nem biztonságos. Nincs ennél fontosabb!

Via