„Olyan érzésem volt, hogy egy híres emberrel fogok szexelni. Már ez nagyon felizgatott, amikor egy kaszkadőrrel szexeltem, aki sokkal jobb, mint egy átlag színész. Elmondom, miért. 

Kollegák voltunk, szeretők lettünk

Filmes sminkesként dolgozom, így hozzá vagyok szokva, hogy híres emberekkel találkozom. Nem izgattak túlzottan a színészek, mert tudom, hogy milyenek, már akikkel én találkozom. 

Egy hosszú forgatási nap után elmentünk bulizni a stábbal, én pedig irányba vettem a bárpultot. Aztán megláttam őt. Azt a definiált állkapcsot, a mandula alakú szemeit, a kedves vigyorát. A főszereplő kaszkadőre volt. 

Nap közben már éreztem magamon a tekintetét, de próbáltam nem erre figyelni. Zavarba hozott. Éreztem, hogy az ital hat rám, ahogy teltek az órák, de nem volt merszem odamenni. Megtette ő, és egész határozottan indított. 

Reméltem, hogy találkozunk még, mielőtt Londonba utazol

— mondta, én pedig sokkot kaptam, hogy nemcsak a nevemet, de a programomat is tudja.

Szinte azonnal elmentem, ahogy hozzám ért

Utána egy asztalhoz ültünk, és tudtam, hogy meg vannak számlálva a perceink: hamarosan lefekszünk egymással. Amikor a lábfeje már a lábaim között járt, éreztem, hogy ideje indulnunk, és a lakókocsijához vettük az irányt.

Út közben éreztem az erekcióját, akárhányszor csak közeledett hozzám. Úgy tűnt, hogy álmodom. Amikor odaértünk, mindent levert az asztalról, és felültetett rá. Kinyitotta a lábaim, és a nyelvével kezdett izgatni. 

Az a gondolat uralkodott bennem, hogy most egy színésszel fogok szexelni! Ez pedig már önmagában annyira izgató volt, hogy szinte azonnal el is mentem. Felismerve ezt, és hallva a nyögéseimet, gyorsan óvszert húzott, és belém hatolt, majd egyszerre értünk a csúcsra. 

Ez persze nem volt elég, mituán kicsit pihentünk, újra és újra egymást kényeztettük. Amikor világosodni kezdett, indulnom kellett. Megígértük egymásnak, hogy tartjuk majd a kapcsolatot, de nem így lett. A távolság teljesen megölte ezt a dolgot. Néhány hónap múlva amikor megláttam a film plakátját a főszereplővel, csak az járt a fejemben, hogy lehet, hogy nem vele voltam, de mégis nekem volt a legjobb.

A kaszkadőrökben az a jó, hogy megvan a befolyásuk, a tartásuk, fontosak és kiemelten kezelik őket. Kemény pasik, akik igen határozottak. Mellette viszont nincs az a mértékű flegmaság és önbizalom, amit a színészekkel tapasztaltam. Hihetetlenül szexik, de nincsenek tudatában ennek, ettől pedig nincs, aki ne indulna be."

Via