Mutatjuk az 5 legforróbb szexkérdést, amit feltehetsz, ha fokoznád kicsit a hangulatot! 

Nemcsak a beszélgetés megkezdését könnyítheti meg egy szórakoztató és szexi 5 kérdéses játék, hanem remek módja annak is, hogy nagyobb beszélgetéseket nyissunk a határokról, vágyakról és kívánságokról. 

A folyamatos kommunikáció javítja a megértést, elmélyíti a kapcsolatot, és forróbb szexhez vezet. De amit talán nem tudsz, hogy ez a sok kommunikáció valójában pokolian jó időtöltés lehet, különösen, ha a szexről kell beszélni

– mondja Jess O'Reilly szexológus.

Ha intim kérdéseket teszel fel a partnerednek, olyan információkat kapsz, amelyekkel hosszútávon is javíthatod a szexuális életedet

– tette hozzá Laurie Mintz szexterapeuta.

Hármasoztál már?

Persze, erre a kérdésre lehet igennel vagy nemmel válaszolni, de a dolog sosem ilyen egyszerű. Ha ezt a kérdést felteszed, az segíthet felmérni, hogy a pasid a) volt-e már  hármasban, b) érdekelné-e őt az édeshármas a jövőben, és c) volt-e rossz tapasztalata az édeshármasról.

Ez olyan beszélgetéseket nyithat meg, amiben mindketten mesélhettek a saját fantáziáitokról, persze csak ameddig kényelmes. 


2. Beindít a kukkolás? 

A kukkolás az, amikor szexuálisan izgalomba jössz attól, hogy másokat nézel, amikor meztelenül vannak vagy szexuális aktust végeznek

– mondja a szakértő. 

Tehát ha valakit beindít a kukkolás, akkor élvezi, ha a partnere előtte maszturbál, vagy akár egy másik személlyel is elképzelheti őt. Ha megkérdezed a pasid, hogy mit érez ezzel kapcsolatban, akkor kiderülhet, ez olyasmi-e, amit a jövőben akár együtt is kipróbálhattok. Lehet, hogy a beszélgetés után életetek legvadabb éjszakája vár rátok? 

3. Mi az első a dolog a szex-bakancslistádon?


Ez a kérdés elég lényegretörő: ha csak egy évük lenne hátra az életükből, mi lenne az az egy szexuális dolog, amit kihúznának a listáról? A válasz amellett, hogy elárulja, mi a pasink legnagyobb fantáziája, arra is ráveheti, hogy elgondolkodjon, miért nem tette még meg. Akár rögtön utána együtt is kipipálhatjátok! 

Via