Érdekes, de nem minden évszakban ugyanolyan a szex. A nyárra inkább a lazaság, a gyorsaság jellemző, még a téli hónapokban inkább az összebújás, a lelassulás. Na de mikor a legjobb? A megkérdezett emberek szerint egyértelmű.

Miért télen a legjobb szexelni?

Egyesek szerint azért télen a legjobb a szex, mert amikor alapjáraton két pulóver, sálak, sapkák borítják az emberek testét, akkor már a legapróbb látható bőrdarab is teljesen megőrjíti őket. A libidó extra jól működik, és vágy egy pillanat alatt fellobban. 

Vannak, akiket a téli kiegészítők izgatnak fel. Egyes pasikat, akik a BDSM típusú szexet is kedvelik, nagyon izgatják a kesztyűs nők, ha ilyet látnak, azonnal az élvezetekkel kötik össze a látványt. 

Szőr, sötétség és hideg - sokak számára ezek a vonzó dolgok

Mások azért szeretnek télen szexelni, mert akkor akár délután 5-kor is éjjeli hangulat lehet a sötét miatt. Így pedig nem hulla fáradtan, éjfélkor kell teljesíteni, amit sokan kötelességnek élnek meg, hanem sokkal energikusabb állapotban.  

Ugyan manapság a csupasz bikinivonal a divat, sokan buknak a régi slágerre, a szőrrel borított nemi szervekre. A pasik szerint a nők sokkal megengedőbbek magukkal szőrtelenítés terén, így végre láthatja így is a partnerüket. 

A hideg kezek érintése is népszerű tényező, sokan azonnal vágyra kapnak, amint a forró testüket egy hideg kéz simogatja. 

(via)