Talán nem is gondoltál rá, de ha zenét hallgatsz miközben maszturbálsz, elképesztő élményben lehet részed. Persze nem mindegy, milyen dalokat választasz aláfestő zeneként, mindenképpen olyat keress, ami kellően szexi ahhoz, hogy lázba hozzon. Ha megtalálod a tökéletes zeneszámokat, akkor dobd be őket egy Spotify lejátszási listára, és ha  hangulatba jössz  egyszerűen csak indítsd el. Ha ugyanis önkélegítés közben zenét hallgatsz, az bizony felerősíti az orgazmusod is. 

Hihetetlen élmény

Persze, tudjuk, ez most kicsit túlzásnak tűnhet, pláne, ha az a típus vagy, aki egy Netflix film vagy sorozat nézése közben szeret játszani magával. Viszont hidd el, a zene az életed más aspektusaiban is a segítségedre lehet, a tökéletesen összeállított lista pedig hihetetlen maszturbációs élményt okozhat a számodra. 

A tökéletes dalok

A PlusOne adatai szerint egyébként a nők közel 36 százaléka hallgat zenét önkielégítés közben, amit azt jelenti, hogy itt az ideje annak, hogy a maradék 64 százalék is felnyissa a szemét. Ha nincs kedved kutakodni a tökéletes dalok után, akkor most mázlid van, mert hoztunk ötöt, amit mindenképpen érdemes hozzáadni a listádhoz. Have fun! 😍🥰

Selena Gomez - Hands To Myself


Doja Cat, The Weeknd - You Right

The Pussycat Dolls - I Don't Need A Man

Ellie Goulding - Love Me Like You Do

Lady Gaga - Dancing in Circles

(via)