Új őrület hódít, a matematika ismét szexi lett, a 69 után itt az új kedvenc: a 42-es póz, amely garantáltan beindít minden pasit! Mutatjuk, hogyan emeld vele új szintre az orális szexet!

A 42-es szexpózt akarja mindenki

A 69 sok pár  egyik kedvenc pozíciója,  hogy kiélvezzék az orális szex adta lehetőségeket. Pedig vannak más opciók is, mint például a 42 -es szexpozíció, amely mindkét partnernek örömet okoz, és új élvezeteket kínál.

A 42-es szexpozíció lehetővé teszi a párok számára, hogy új és izgalmas módon élvezhessék az orális szexet. A 69-től eltérően, amely során mindkét fél ad és kap is, a 42-es pozíció csupán az egyik félre koncentrál. 

Nem kell hozzá túl sok akrobatikus tudás, nem fogsz benne elfáradni, nem kényelmetlen, sőt, hogy még jobbat mondjunk: lehet, hogy már volt is benne részed. 

Hogyan csináljuk a 42-es szexpozíciót?

A lényege, hogy a felek 42-es alakot öltenek. Na de hogyan is történik mindez? A férfi egy 4-est formál azzal, hogy kiül az ágy szélére, esetleg egy székbe. Ahogyan ül, egy négyest ad ki a teste. A nő pedig előtte 2-es alakban térdel. Természetesen fordított szerepkörrel is kivitelezhető!

Ez a látszólag egyszerűnek tűnő pozíció rengeteg lehetőséget rejt magában. A kapó fél maximálisan kiélvezheti, hogy most ő az a fél, aki az élvezetekben részesül, a másik ember pedig jobban hozzáférhet a fogadó szereplőhöz. Több a lehetőség az érintésre, az ölelésre, egymás mélyebb felfedezésére.

Via