Mondjuk is, hogyan csináld az egyik legsportosabb szexpózt, ami felér egy jógaórával, emellett pedig felejthetetlen gyönyört is ígér!

Mi a flipper szexpóz? 

A híres játéktermi játékról elnevezett  pozíció  erőt és rugalmasságot igényel, de egyértelműen megéri! A flipperpozíció egyfajta híd (csak szexibb), és mélyebb behatolást, emlellett a csikló izgatását teszi lehetővé az érzések fokozása érdekében, és a pasid még egy  szexjátékot  vagy az ujját is könnyen bevetheti!

Hogyan csináld? 

A behatoló fél letérdel a partnere elé, és megfogja, majd felemeli a lábát.  A fogadó fél a hátán fekszik, felemeli a medencéjét, és csak a lapockáira és a fejére támaszkodik. Annak érdekében, hogy megússzuk ezt az extrém, de roppant élvezetes szexpózt baleset nélkül, célszerű matracon, puha alátámasztással és párnákkal gyakorolni.

Jóga és szex egyben!

Ha szereted az akrobatikus szexpozíciókat, akkor kétségtelen, hogy a flippert imádni fogod! A fő nehézsége az, hogy sokáig kitartsunk egy pózban, ezért kezdd lazán: először csak néhány percre próbáljátok ki, és időről-időre egyre tovább fogjátok tudni tartani, így növelve az élvezeteket!

Via