Ha jól csinálod, úgy fogod magad érezni, mint egy kiadós edzés után, és az izomláz is garantált! Mutatjuk is a legtutibb fogyasztó szexpózokat!

1. híd

A híd  szexpózt  nem kell nagyon magyaráznunk, hiszen pont az, aminek hangzik! Ez a nemcsak szexi, de igazi akrobata póz minden testrészedet átmozgatja! 

Fektesd a pasid a hátára, és tolja fel magát hídba. Neked nincs más dolgod, mint a két lábaddal körülfogni, és mozogni, így jó néhány kalóriát elégethetsz. Ez nemcsak neked jó edzés, de a partneredet is remekül átmozgatja! 

@Shutterstock 

2. macskapóz

Ha imádod, amikor orálisan kényeztetnek, próbáld ki közben a macska/tehén jógapozt. Térdelj le, és a felsőtested döntsd előre, a fejedet és a fenekedet felfelé tartva. Ez jó gyakorlat a gerincnek, és persze közben isteni érzés is!

@Shutterstock

3. perec

Ez a  póz  remekül nyújt, és a pasid a csiklódhoz is könnyen hozzáférhet. Feküdj az oldaladra, emeld fel a lábad és tekerd a pasid dereka köré, miközben ő ül, és kezdődhet is a jóga-session!

@Shutterstock 

4. kutyapóz

A kutyapóz hasonló a jógában megtalálható macskapózhoz, de itt jobban megdolgoztathatod a hasizmaid. Ha nehezíteni szeretnéd a gyakorlatot, könyékre is ereszkedhetsz, és a saját testsúlyodat megtartva tutira feszesek lesznek a karjaid! 

Caption

5. fordított lovagló

Ha felül vagy szex közben, az már alapból jó formába hozhat, de ha nehezíteni akarod a dolgot, húzd fel a lábaidat és guggolj kicsit le, a formás comb pedig garantált! 

@Shutterstock 

Via