A különböző szexpozíciók kipróbálása nagyon feldobhatja a szexuális életetek, sőt egészen új szintre emelheti azt. Ha pedig ebben a pózban szexeltek, akkor fixen nagyon mély a lelki kötődés köztetek. 

A romantikus lótusz 

Az egyik legintimebb és legromantikusabb pozíció az ún. lótusz póz, melynek során a férfi keresztezett lábakkal ül, a nő pedig az ölében foglal helyet. Ez a testhelyzet már csak azért is igazán izgató, mert gyakorlatilag mesteri szintre lehet emelni közben az egybefonódást. Hiszen közben megcsókolhatjátok, simogathatjátok egymást és mélyen a másik szemébe is nézhettek. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a kipróbálása közben mindketten befolyásolni tudjátok a behatolás mélységét és ritmusát is, amitől csak még érzékibbé válik az egész együttlét. 

Miért olyan népszerű? 

A lótusz pózért rengetegen rajongonak, ugyanis számtalan előnnyel bír, azon túl, hogy igazán romantikussá varázsolhatja az együttlétet. Lássuk, mik ezek az előnyök: 

  • Optimális a csikló stimulálására: A bőr-bőr érintkezési szögek miatt a lótuszpozíció több csiklóstimulációt tesz lehetővé a behatolás során, mint más pozíciók. Éppen ezért egyáltalán nem furcsa, hogy a nők odáig vannak érte, hiszen a végső gyönyör garantált. 
  • Teljesen szemtől-szembe: Vagyis, ahogyan azt már fentebb is említettük a lótusz póz közben lehetőséget van mélyen a partnered szemébe nézni, úgy, hogy közben simogatjátok egymás testét. Ez egy nagyon intim testhelyzet, biztos, hogy a lelki kapocs is erős, vagy folyamatosan erősödik köztetek. Ebben a pózban hatalmas szerepet kapnak a csókok és az ölelések, hiszen annyira közel kerültök egymáshoz, mint talán még soha. 
  • A kezed szabadon vándorol: Mivel ebben a pózban nem kell megtámaszkodni, a kezek bátran, szabadon vándorolhatnak szex közben. Ez azt is jelenti, hogy megérinthetitek egymás nemi szervét, simogathatjátok a másik arcát, a párod könnyedén megmarkolhatja a feneked vagy a melled. Ez egy annyira könnyed és szabad póz, hogy egyszerűen mindenki imádja, a végén pedig az orgazmus garantált. 

(via)