Rendszeresen szexeltek a pasiddal, de nem tudod eldönteni, vajon még mindig él-e benne a régi tűz? Akkor itt az ideje, hogy megfigyeld, milyen pózban tesz a magáévá, hogy jobban láthasd a szándékait. Íme három póz, amelyben ha szexeltek, akkor a pasi még mindig bolondul érted.

Szemtől szemben

Ha az oldalatokon fekve szexeltek, ám a pasi nem akarja, hogy háttal légy neki, sokkal inkább szembe szeretne lenni veled, és a szemedbe nézni, akkor valószínűleg nagyon mély közöttetek a kapcsolat. Használd ki az alkalmat, és ajándékozd meg pár csókkal az aktus közben. 

A szoros lovászlány

A pasid imádja, amikor te vagy felül szex közben? Akkor itt az ideje, hogy megfigyeld, hogyan viszonyul hozzád ezekben a helyzetekben. Szorosan magához húz? Nem bír a kezeivel, és állandóan simogat? Sok-sok csókot kapsz ebben a helyzetben? Akkor ez nagyon bíztató, egyszerűen képtelen betelni veled!

Lágy ölelkezés 

Ha a pasid ölében ülve szexeltek, az többet mond minden szónál! El tudsz képzelni ennél jobb, könnyebb, egyszerűbb módot arra, hogy összefonódjon a testetek? Ha a pasi ennyire közel akar tudni, akkor tényleg nagyon komoly tervei lehetnek veled!

via