Tuti te is kaptad már magad azon, hogy egy kapcsolat kezdetén az áhított férfi minden szavát és mondatát alaposan elemzed. Mivel mindannyian mások vagyunk, természetesen egy SMS vagy  üzenet  sem jelenti ugyanazt, de vannak intő jelek, amik megsúghatják: csak szexre kellesz neki. Mondjuk is!

Milyen hamar válaszol?

Ha a kiszemelted csak több órás vagy akár több napos várakozás után válaszol, nagyon úgy tűnik, hogy nem te vagy számára az elsődleges. Ha este 10 óra után jelentkezik, lehet, hogy inkább csak egy egyéjszakás kaland érdekli. A késő esti SMS-ek két dolgot jelenthetnek: vagy le akar veled feküdni, vagy tényleg gondol rád. Az üzenetet érdemes kontextusba kell helyezni, hogy megismerjük az illető szándékait. 

Ha csak szexet akar

Ha egy pasi csütörtök este 10-kor a derült égből dob egy üzit, és áthív téged a lakásába, nem valószínű, hogy geopolitikáról akar veled csevegni. Jellemzőbb inkább, hogy csajozni akar, és csak az érdekli, hogy szexeljen veled.

Az egyéjszakás kalandoknál a férfiak hajlamosak közvetlenek lenni, és nem igazán tervezik meg előre a találkát: gyakran hirtelen, a semmiből ajánlják fel, hogy menjetek el randizni vagy igyatok meg valamit. Ha te többre vágysz, mint egy vad éjszaka, tisztázd vele a dolgot, mert máskülönben könnyen sérülhetsz. 

Via