A szexben az az igazán jó, hogy tényleg mindennek csak a képzelet szabhat határt. Ezt valószínűleg Nicola is így gondolja, akinek a vaddabb oldala egy ír kampusz pázsitján került elő. 

Őrült vonzalom

„Egy barátom 30. születésnapját ünnepeltük egy dublini klubban, amikor belépett egy nagyon dögös srác. Szinte úgy nézett ki, mint egy modell. Folyamatosan megakadt rajta a tekintetem, ezért megkérdeztem a barátaimat, kérnek-e inni. Ürügyet kerestem, hogy a bárban mellé kerülhessek, amikor pedig a piákat kértem, beálltam mellé. Attól a pillanattól kezdve, hogy közel kerültem hozzá, olyan őrült szexuális vonzalmat éreztem, mint előtte még soha. Egyszer csak a srác felém hajol és azt súgta nekem: 

Kövess a WC-ig. 

Gyors és erotikus

Nem akartam hinni a fülemnek, de szinte önkéntelenül kezdtem követni, s miközben mentem utána, nem tudtam semmi másra gondolni, mint, hogy igen, ezt akarom. Általában nem vagyok túl magabiztos, ha a szexről van szó, de benne volt valami, ami iszonyatosan vonzott. Egyszer csak a vécéfülkében találtam magam, a srác farmerja kigombolva, és csak rám várt. Anélkül, hogy bármit is mondtam volna, bezártam az ajtót magam mögött és megcsókoltam. A menet gyors volt és nagyon erotikus. A szájára tettem a kezeim, hogy senki ne hallja a nyögését, ekkor pedig kopogtattak az ajtón. Hamar véget ért a dolog, mivel megzavartak minket egyikünk sem élvezett el, de ez nem számítot. Veszélyes volt, kicsit mocskos, de legfőbbképpen spontán. Minden, ami nem én vagyok. 

A kampusz pázsitján 

Arra számítottam, hogy nagyon kínos lesz ezután, de ő rám mosolygott, megfogta a kezem és visszahúzott a párba. Aztán azt mondta, menjünk valahova máshova. Csendesen kisétáltunk, egy sikátor felé vettük az irányt és mielőtt feleszméltem volna, a falhoz lökött és a melltartómat rángatta. Minden gátlásom elvesztettem, és igazából az sem érdekel, lát-e minket valaki. Ezután tovább álltunk, elmentünk egy másik bárba, majd a  Trinity College-ba, a város egyetemére, ahol pillanatok alatt a kampusz pázsitján feküdtünk. A nyelve feldedezte a sázmat, a kezei a melleimen pihentek. Éreztem a farmerján keresztül, hogy nagyon be van indulva, és ahogy az alsónadrágjába csúsztattam a kezem, felnyögött. Ő is a bugyimba nyúlt, érezte, hogy nagyon nedves vagyok. Mikor már alaposan benne voltunk a dolgokban, egyszer csak azt mondta: Fuss! 

Életem legjobb élménye

Két biztonsági őr futott felénk, dühösen a zseblámpáinkkal. Felugrottunk, rohantunk ahogy tudtunk, végül hatalmas nevetésben törtünk ki. Végül arcon csókoltam, és jó éjszakát mondtunk. Azóta sem találkoztunk, senkinek nem is beszéltem erről, de életem egyik legjobb élménye volt.”

(via)