Ha mostanában a szex szinte tabunak számít köztetek, itt az ideje ezen változtatni. Csupán három percetekbe telik, és ráértek később megköszönni!

Hogyan működik? 

A gyakorlatot Lucy Beresford és Carolyn Cowan pszichoterapeuták dolgozták ki: nem kell mást tenned, mint feltenni két  kérdést  a pasidnak.

Hogyan szeretnéd, hogy megérintselek? Hogyan szeretnél megérinteni?

Először hagyd, hogy a másik válaszoljon, és körülbelül három percig tegyél eleget a kérésének, (persze csak ha te is benne vagy!) majd cseréljétek meg a dolgot.

Ennek a mindenki számára elérhető kis játéknak a legnagyobb előnye, hogy megnyitja a kommunikációs utat, és lehetővé teszi a partnerek számára, hogy  tabu  nélkül beszéljenek vágyaikról és arról, hogy mit nem akarnak. Fontos, hogy ha nincs kedvedre valami, vagy a pasidnak nem tetszik a te javaslatod, arról is beszélgessetek, és jelezzétek a másiknak, hogy nektek mi esik és mi nem.


Hosszútávon is megéri


A három perces játéknak nem csak azonnali előnyei vannak, hiszen segít, hogy azok az emberek, akik nem ismerik jól egymást, nagyobb intimitást teremtsenek. Azoknak a partnereknek pedig, akik már régóta együtt vannak, segít egy kis tűzt vinni a kapcsolatba, és fellobbantani a szenvedélyt. 

Emellett az érintést gyakran figyelmen kívül hagyjuk, pedig kapcsolatban maradni és jelen lenni azáltal, hogy megérintjük egymást, kétségtelenül az egyik  legszexibb  előjáték... 

Via