Nem biztos hogy a legjobb ötlet a tengerparton szexelni, persze elképzelhető hogy nem bírjátok ki hazáig, annyira kívánjátok a másikat, de azért most elmondunk 3 dolgot, miért nem feltétlenül ez a legjobb döntés. 

A törvények

Bizony, a tengerparti szex illegális. Az ilyen aktus számos jogi kockázatot rejt magában, ha rajta kapnak titeket amint a parton szexeltek. Ez egy nyilvános hely, ahol bárki megláthat, családok, kisgyerekek közlekedhetnek arra, úgyhogy nem csoda, hogy a törvény is tiltja. Gondolj bele! Megér egy hancúr annyit, hogy utána a sitten töltsétek az éjszakát? És nem, a nudista strandokon sem engedélyezett a nyilvános szexelés, úgyhogy tényleg jobb, ha vártok hazáig. 

Kényelem

Arról sem szólnak a filmek, hogy ugyan végtelenül izgalmasnak, és szenvedélyesnek tűnik a tengerparti szex, a homokban fetrengeni nem annyira kényelmes. Még a legpuhább homokos strandok is okozhatnak kisebb baleseteket, aminek az eredménye lehet dörzsölt seb, duzzanat, gyulladás, bőrpír, és akár még égés is, ha olyan időpontban csináljátok. Abba pedig már bele sem merünk gondolni, hogy mi történik, ha például a homok bekerül a testedbe a behatolás során. Hidd el, sokkal kellemesebb lesz a meleg, puha ágyban.

Fertőzések

A strand ideális hely a baktériumok számára. Az óceán és a homok számos mikróbát és baktériumot tartalmaz, amelyek könnyen elérhetik az intim területeket is. Azt is figyelembe kell venni, hogy az óvszer hajlamos a víz súrlódása miatt sokkal könnyebben kiszakadni, így ha a tengerben, vagy a tengerparton szexeltek, sokkal nagyobb az esélye a nemi betegségeknek, és a nem kívánt terhességnek is. Megér ez ennyit? 

via