A TikTok neve egybeforrt a hackekkel és hasznosabbnál hasznosabb trükkökkel. Felfedezhetsz finom recepteket vagy megtanulhatod, hogyan használd tökéletesen a szempillaspirált, de a hagyományos beauty és life hackek  mellett a szextippek is egyre nagyobbat szólnak. Ilyen például a térdtechnika, ami mondjuk is, pontosan micsoda! 

Mi a térdtechnika az előjátéknál? 

Valószínűleg most azon gondolkosz, hogy mi köze van a térdeknek az előjátékhoz, és ezzel nem vagy egyedül. A témában készült TikTok-videók az internet népének egyik felét rendesen zavarba hozták, a másik felét pedig jól elszórakoztatták.

Egyesek viszont esküsznek a térdtechnikára, aminek lényege, hogy az egyik partner a térdét a másik lába közé helyezi, ezután óvatosan mozgatni kezdi, miközben gyengéd nyomást gyakorol, így izgatva a partnere csiklóját (vagy akár a péniszét.) 

Néhány kommentelő szerint a dry humping, vagyis a csikló és a szeméremtest dörzsölése a partner lábához és a térdéhez nem újdonság, de egyeseket mégis meglepett a dolog, és a  trendet  az TikTok is most kapta fel: a téma már több mint 127 millió megtekintést zsebelt be az oldalon.

@loveablelilac So this is me discovering ‘the knee thing’ #fyp #trending #thekneething ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

A tinédzserkoromra emlékeztet

– írta egy kommentelő. 

Mindenesetre ez a  módszer  remek példája anak, hogy a szex nem feltétlenül jár behatolással, és rengeteg módja van, hogy örömet szerezzetek egymásnak a pasiddal. 

Via