A férfiak hihetetlen örömet tudnak okozni az ágyban, néha azonban vállalhatatlan a velük való szex. Egy biztos, sajnos nem ritka, hogy egyesek még az alapvető dolgokkal sincsenek tisztában a szexualitás témakörében. Hogy mik a leggyakoribb tévhitek? Mutatjuk!

A sorozatos orgazmus minden nő álma

Azt hiszik, hogy mivel a nők képesek a sorozatos orgazmusra, mindig minden helyzetben erre vágynak. Azt gondolják, hogy ha lehetséges, akkor nem is elégszünk meg ennél kevesebbel. Pedig nem a mennyiség számít, és sokszor nem is az orgazmus. 

Csak a csikló izgatásával lehet orgazmusunk

Téves! Ezek a férfiak nem hallottak még a nyaki orgazmusról vagy a  mellorgazmusról!  A gyönyör egy nagyon komplex, sok összetevős dolog. Nem csupán a csikló izgatásától alakul ki, a többi testrész érintése és csókja is szükséges hozzá! Sőt, vannak olyan típusok, amelyek csak egy másik testrész önálló kényeztetésétől alakulnak ki, 

Nem az orgazmusban mérjük a teljesítményt

A férfiak képesek aszerint megítélni a szexben nyújtott élményt, hogy van-e orgazmusunk vagy nem. Ha nincs, akkor azonnal azt mondják, hogy nem élveztük az együttlétet. Pedig ez sokszor téves megállapítás, az orgazmus ennél sokkal komplexebb. 

Ugyanolyan gyorsan felizgulsz

A férfiak azt hiszik, elég egyetlen érintés vagy csók, és te azonnal olyan izgalmi állapotba kerülsz mint akár ő ugyanennyitől. Próbáld meg rávezetni a pasit, hogy mi egy kicsit máshogyan működünk.

Minél vadabb, annál férfiasabb

A férfiak szeretik keménynek mutatni magukat az ágyban, sokan azt hiszik, hogy a gyengédség egyenlő a gyengeséggel. Pedig nem, a nő nem az alapján tart valakit jobb vagy éppen kevésbé jó teljesítményűnek az ágyban, hogy mennyire durva. 

Via