Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbálj néhány csábítási technikát az ágyban, íme néhány szexi tipp, amitől tutira megvadul a pasid! 

Újragondolt misszionárius 

Az egyik klasszikus szexpozíció a misszionárius, ez viszont egy sokkal szexibb, újragondolt változata: ha a partnered rajtad van, szorítsd össze a lábaidat, miközben ő behatol, úgy, hogy az alsó végtagjaid a lábai közé záródjanak. Így nagyobb lesz a súrlódás, és ti is a földi mennyországban érezhetitek magatokat! 

P-pont


A pasik imádják, ha ezt az édes kis pontot izgatjuk: a P-pont a gátnál, a herék és a végbélnyílás közötti területen található. Jó hír, hogy a nőknél is szuper erogén zóna a P-pont, így nemcsak a pasidnak, de neked is egetrengető gyönyört okozhat az izgatása. 

Vibrátor, nem csak nőknek

Ki mondta, hogy a  vibrátort csak nők használhatják? Ha kísérletezős kedvetekben vagytok, fogd meg a kedvenc szexjátékodat, és helyezd a partnered gátjára. Hogy még élvezetesebb legyen a dolog, fokozatosan növelheted a tempót és az erősséget, a pasid pedig tutira odalesz érte!

kutyapóz, egy kis csavarral


A másik legnépszerűbb  szexpóz  a kutyapóz, ez a változat pedig csodákat képes művelni! Kezdd a klasszikus kutyában, de hajlítsd meg a törzsedet, hogy a fejed az egyik karodon legyen. Így a másik kezed szabad lesz, ezért könnyebben megragadhatjuk a partnerünk péniszét, miközben ő behatol. Ettől a szexi kis játéktól garantáltan minden pasi eldobja az agyát! 

Via