Vannak, akik inkább az ágy melegét preferálják a szexhez, mások viszont imádják az extrém kalandokat. Ők azok, akik előszeretettel szexelnek a vízben. Biztos, hogy olyan jó ötlet ez? Nem a legbiztonságosabb a vízben szexelni, ennek pedig számtalan oka van. Lássuk őket!

Tévhit: a víz természetes kenőanyag

Nem, éppen ellenkezőleg: a víz hajlamos kiszárítani az intim részeket, eltávolítva a természetes kenőréteget. Aki hüvelyszárazságtól szenved, annak egyenesen tilos itt szexelnie, mert fájdalmas élmény lehet. 

A vízben nem lehet teherbe esni?

Mennyi az esélye a teherbe esésnek a vízben ? Ugyanannyi, mint a hagyományos szexuális kapcsolatnál a párnák melegében. A közhiedelemmel ellentétben a víz nem pusztítja el a spermát, még a klóros sem, tehát ha nem szeretnél teherbe esni, itt sem mehet el benned a pasi.

Óvszer nélkül is lehet szeretkezni vízben

Sajnos a betegségek, fertőzések egyáltalán nem szűnnek meg létezni, csak mert a vízben szexelsz. A húgyúti fertőzések kockázata itt például kimagaslóan nagy.

Lehetséges a törvény szerint szexelni a tengerben?

Elméletileg igen, azonban a törvény tiltja a nyilvános helyen történő szexuális aktust, így a vízben való szexet is.

A meleg víz izgató hatása

Nem szabad túlzásokba esni, mert ha a víz túl meleg vagy éppen túl hideg, akkor sokkal nehezebb az erekciót fenntartani. Legyen a víz langyos, és csak a hangulat forró!

+1

Csúszásveszély. A nedves felületeken egy pillanat alatt megcsúszhatunk, ezek pedig sajnos igen komoly következményekkel járhatnak.

Via