Sophie Dee egy lepusztult önkormányzati lakásban nőtt fel, és csak karácsonykor ihatott kólát – az idők azonban változnak, mostanra ő a világ egyik leggazdagabb OnlyFans modellje.

Mélyszegénységből a leggazdagabbak közé

A 38 éves Sophie Dee olyan szegénységben nőtt fel, hogy soha nem is mert volna arról álmodni, hogy egyszer a Forbesban szerepel majd hihetetlen mértékű kereste miatt, pedig jelenleg pontosan ez történik. 

Nemrég beválasztották a magazin top50 tartolomkészítői listájára, ám a bökkenő csak annyi, hogy nem beauty blogger vagy travel influencer, hanem OnlyFans modell, a busás bevételt tehát szexi fotóival és videóival gereblyézte össze. 

Mostanra több, mint 12 millió követővel büszkélkedhet a közösségi médiában. A lány összesen három luxusingatlan tulajdonosa, egy 120 000 font értékű Porschét vezet, és folyamatosan luxus nyaralásokkal lepi meg magát. 

Azt érzi, nem ismerik el a szexmunkát

Gyerekkoromban csak a segélyek tartottak minket életben. Lepusztult önkormányzati házban éltünk. Soha nem voltak márkás cuccaink, sőt, még kólát is csak karácsonykor ihattunk. Örülök, hogy végre egy ilyen komoly lap is elismeri a szexmunka létjogosultságát, ez végre arra bizonyíték, hogy ez is egy fontos tartalomgyártói munka. 

Karrierjének beindítása után Sophie Walesből az Egyesült Államokba költözött, ahol jelenleg Las Vegasban él barátjával, és kilenc házi kedvencével – köztük hat macskával és három kutyával.

Via