Lenyűgöző képet kaphatunk a férfiak titkos vágyairól a szexmunkások beszámolóiból – vagy legalábbis azon férfiak titkos vágyairól, akik fizetős légyottokon élik ki ezeket a késztetéseiket.

Olive Pearl egy ausztrál szexmunkás, aki az utóbbi időben mellékfoglalkozásként a TikTokon is építgeti a rajongótáborát. Nem könnyű kihívás ez az akár csak minimális mértékben sikamlós témákat azonnal blokkoló közösségi platformon, de Olive Pearl egyik trükkje, hogy a szexről szóló videóiban a foglalkozását a tiltólistás szavak használata helyett a

seggsworker

kifejezéssel írja le. Ami angolul olvasva a „sexworker” szóra rímel, magyarul olvasva pedig frenetikusan vicces, főleg ebben a kontextusban.

No kinkshaming!

Olive Pearl egyik legnépszerűbb TikTokját nézheted meg alább. Ebben arról van szó, hogy mi volt a legfurább kérés, amit a lány szexmunkásként életében egy klienstől kapott. Oliver Pearl természetesen hozzáteszi, hogy nem azért mondja ezt, mintha elítélne bárkit a kinkje miatt: ha az ember talál szabad akarattal beleegyező, felnőtt partnert a dologhoz, akkor hajrá!

Szóval az égvilágon semmi probléma nincs ennek a bizonyos férfinak a fétisével. Egy bizarr, de teljesen ártatlan dologról van szó, ami elsősorban azért érdemes szóra, mert annyira ritka.

Másnak fóbia, neki fétis

Találkoztál már olyan emberrel, aki retteg a túlfújt lufiktól, mert úgy érzi, hogy bármelyik pillanatban kidurranhatnak, a szívbajt hozva az emberre? Esetleg te is zsigerileg viszolyogsz a pattanásig feszült léggömböktől? Nos ez a bizonyos férfi pont az ilyen lufiktól izgult fel.

Így aztán azért fizetett egy csinos summát, hogy Olive Pearl és egy kolléganője meztelenre vetkőzve fújjanak fel előtte lufikat.

Jó nagyra.

Olyan nagyra, hogy kipukkanásközeli állapotba kerüljenek.

Újra és újra, eldurranásig.

A dolog leírása kicsit részletesebben Olive Pearltől:

behozott egy lufikkal teli zacsit, bulira való, különböző színű léggömböket, mikiegeres lufikat is, amiken kis hópelyhek voltak. Attól izgult fel, hogy engem nézett, vagy felbérelt engem és még egy lányt, és azt akarta nézni, hogy annyira felfújjuk a lufikat, hogy már majdnem kidurrannak. Ott ült az ágy szélén és nézte, ahogy a két meztelen lány lufikat fúj fel. De a fő dolog az volt az egészben, amikor kidurrantak. És azt mondta, hogy »ez az, játsszatok velük, dobjátok fel a lufikat a levegőbe!« Úgy durrantotta ki őket, hogy rájuk ült vagy a melleinkhez szorította őket, meg össze-vissza dobálózott velük. Nagyon vicces volt, és ez másfél órán át ment. És ennyi.

Hát ezek szerint ilyen fétis is van.

Ha meg szeretnéd hallgatni a beszámolót élőszóban, kattints a play gombra, ha további ritka fétisekről olvasnál, klikkelj ide!

Via