Egy névtelen, önmagát túlélőprostituáltnak definiált szexmunkás összeszedte, mik voltak a legfurcsább dolgok, amiket a férfiak valaha csináltak vagy kértek tőle. 

1. 

Szombat este volt, amikor egy srác a lakásom előszobájában leguggolt és nyalogatni kezdte a bőrcsizmám. Kevesebb, mint egy perc múlva pénzt adott és elment. 

2.

Volt egy srác, aki szombat reggel bagellel és lazaccal érkezett a lakásomra, hogy villásreggelit csináljon. Mielőtt megettük szexelnünk kellett. 

3.

Nem minden könyvet lehet megítélni a borítója alapján. Így volt ez azzal a sráccal kapcsolatban is, akinek bár szép háza volt és tűnt, normális felesége, mégis azt akarta, hogy szíjazzak fel egy vibrátort és mondja azt neki, hogy ez mennyire kemény. 

4. 

Volt egy sráck, aki nem akart szexelni. Bár egészen Kaliforniáig vitt magával egy üzleti útra, egy ágyban aludtunk, de egymáshoz sem értünk. Máig nem értem, miért. 

5. 

Több srác volt, akik azt mondták, ha nők lennének, szexmunkások lennének. Sok srác mondta, hogy ha lányok lennének, pontosan azt csinálnák, amit én.   


6. 

A lusta srácok. Néha úgy érzem. vannak srácok, akik csak azért fizetnek, hogy kelljen bűntudatot érezniük, ha mondjuk nem elégítenek ki egy nőt. 

7. 

Az apa-típus. Van egy törzsvendégem, akivel néha csináljuk, de akkor is hetente fizet nekem, ha nem lát. Ezt ő az én juttatásomnak nevezi. Érdekes...

8. 

Gazdag, de sóher. Van egy másik törzsvendégem, aki úgy tudom nagyon gazdag, de sosem fizet többet, mint bárki más. Sőt, valójában kevesebbet is fizet, mert ragaszkodik hozzá, hogy egy szállodai szobában találkozzunk, a fizetésből pedig levonja a szoba árát.

   
9.

Az ölelkező. Van egy srác, aki mindig ölelkezni akar. Bár technikailag megfizeti az időmet, de ezzel a kérésével nagyon irritál. 

10. 

Van egy srác, aki fél a saját női alkalmazottjától. Hetente többször bemegyek hozzá, van egy saját nyomdája, ott szexelünk a bolt padlóján. Aztán mindig figyelmeztet, hogy az ügyélfürdőt használjam, de az alkalmazotti fürdőszobát, mert van egy  laza erkölcsű  női alkalmazottja, akinek lehet, hogy nemi betegsége van. Rólam vajon mit hisz, hogy egész nap a könyvtárban voltam? 

11.

A srácok, akik lopnak. Majdnem minden srác azt gondolja, hogy ő kivétel, az egójuk pedig nem akarja hagyni, hogy fizessenek. A fiatalabb srácok a legrosszabbak. Volt olyan, aki visszalopta a pénzét, miközben nem figyeltem. 

(via)