Egy szexmunkással közöl interjút az Insider, aki figyelmeztet: bár sokan azt hihetik, hogy már rég kiment a divatból, a pasik továbbra is imádják a telefonszexet!

Halló?

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ennek az amerikai szexmunkásnak, bizonyos Amberly Rothfieldnek a megdöbbentő sikere. Amberly annak idején azért keresett állást, mert nem volt pénze a továbbtanulásra, és gondolta, a hangjából hátha meg fog tudni élni. 2005-ben, 18 évesen talált egy hirdetést, ahol úgymond hangszínészeket kerestek, és amikor jelentkezett, kiderült, hogy konkrétan telefonszexről van szó. Igent mondott, mert még így is jobb fizetést ígértek, mint amennyit mondjuk egy közértben keresett volna. Azóta eltelt pár év, és meg fogsz döbbenni, Amberly mennyit keres azzal, hogy a férfiak telefonszexes vágyait kielégíti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ikigai Marketing (@ikigaimarketing)

Mennyi a számod?

Az évek során Amberly szép ügyfélkört alakított ki magának, az ügyfeleinek jó része rendszeresen visszajár hozzá... azaz visszahívja őt. Úgyhogy Amberly már maga szabja meg a saját díját: percenként 1,99 dollárért, azaz kb. 900 forintért lehet vele beszélni. Úgy lőtte be magának, hogy egy héten három estét dolgozik, hétfőn, kedden és csütörtökön, alkalmanként kb. 4 órát. Egy-egy ilyen alkalom kb. 130-200 ezer forintnak megfelelő összeget hoz neki, ami bizonyítja, hogy a pasik még mindig megőrülnek azért, ha egy szexi női hang búg nekik a telefonban. Amberly havonta kb. kétmillió forintot keres szexmunkásként úgy, hogy egy héten három estét dolgozik.

Így aztán vannak egyéb állásai is, például mp3 formátumú hangüzeneteket csinál és árul, de konzulensként is dolgozik felnőttfilmes cégeknél, hogy a telefonszex által hozott busás összeget megsokszorozza. Amberly Asperger-szindrómás, és azt mondja, ez talán segít is neki abban, hogy a számokkal foglalkozzon, illetve ügyfelei szokásait-vágyait nyilvántartsa és kövesse.

Viszonthallásra!

Amberly az így megkeresett pénzéből vett egy szép nagy farmot Pittsburgh vonzáskörzetében, és kiköltözött oda. A magánéletéről annyit árul el, hogy ezen a farmon feleségével és három gyermekükkel laknak.

Via