Úgy hozta az élet, hogy hivatalos vagy egy szexpartira? Vagy magad érdeklődsz a dolog iránt, de tartasz is tőle? Ha pár dologgal tisztába kerülsz a nagy látogatás előtt, akkor hidd el, nem lehet gond.

Miből áll egy szexparti és mire kell figyelned?

Ami a legfontosabb: minden szexparti más. Ha jó élmény ér, az nem jelenti azt, hogy máskor nem érhet rossz, de ez fordítva is tökéletesen igaz. 

Robert Artés, az Snctm exkluzív magánklub igazgatója szerint a szexkluboknak nem csupán élvezeti értéke van, de társadalmilag is fontos szerepet töltenek be. Ez azonban azt is jelenti, hogy vannak olyan szabályok, amelyeket mindenképpen be kell tartani. 

Információk

Nézz utána a klub weboldalán, hogyan is zajlanak ezek a partik. Keress más résztvevőket, akik át tudják adni neked a saját tapasztalataikat. 

Dress code

Figyelned kell arra is, hogy sok szexközpontú rendezvény esetében van dress code-ra vonatkozó előírás is, így érdemes ennek is utána járni, hogy ne érhessen kellemetlen meglepetés.

Telefon

A legtöbb szexklub tiltja a telefonhasználatot, azzal sem kommunikálni, sem fotózni illetve videózni nem lehet. Így a legjobb, ha minden ügyedet elintézed a belépés előtt, mert ott már nem lesz rá lehetőség!

Ne görcsölj rá, és jó ha tudod, egyáltalán nem kötelező már az első alkalommal szexelned. Nem furcsa, ha úgy döntesz, nem teszed meg. Nyitott vagy a hármasra? Vagy csak orális szexet szeretnél adni vagy fogadni? Itt tényleg mindenre van lehetőség. Én amikor elmentem egy szexpartira, életem egyik legjobb élménye volt, de ehhez kellett az, hogy tudjam a saját határaimat, és azokat kommunikáljam is

— mondta egy résztvevő. 

via