Mindig is kíváncsi voltál, mi is folyik a zárt ajtók mögött? Már egy ideje kacérkodsz a szexpartik gondolatával? A világ leghíresebb szexklubjának egyik dolgozója most minden olyan durva titkot elárul a maszkos szexorgiákról, amire mindenki kíváncsi, de ahová egyszerű, földi halandónak szinte lehetetlen a bejutás. Hogy miért? Beugró nincs, évi kötelező tagságvásárlás viszont van: az pedig nem kevesebb, mint 18 millió forintba kerül...

A szexpartikon még a plafonról is sperma folyik

Ezért a busás összegért viszont szinte mindenhez hozzájuthatsz, amit a  szex alvilágában el tudsz képzelni! Nők, férfiak, a legdurvább szexjátékok és kiegészítők,  izgató környezet és persze, a töménytelen szex szinte minden egyes pillanatban elérhető, addig és amennyi formában csak a vendégek akarják.

Szex van mindenhol, bárhová is nézel: sokszor már az emberi formákat sem lehet kivenni, annyi gruppen folyik ezekben a szobákban. A takarítók másnap arról panaszkodnak, hogy még a plafonról is sperma folyik

– meséli a szexklub egyik dolgozója, aki masszív összejöveteleket csak havonta, kisebb-nagyobb szexpartikat viszont hetente szervez. Állítólag bejött neki az élet, mert nagyon jól megél ebből, ám az emlékezetéből nem tudja kitörölni, amiket ott lát.

Ezeken a partikon a csoportos és hármas szex, a kötözős szex vagy a BSDM alap. Mindenki döntse el, mennyire fér bele neki. Azonban tudd, hogy szexpartis élmény után viszont már soha nem fogsz úgy tekinteni a szexre, mint korábban

– meséli a dolgozó, aki szerint szeretkezésnek vagy romantikának itt nyoma sincs, minden másnak viszont igen: csak az ember állati ösztönei uralkodnak, még akkor is, ha a tagoknak csomó szabályt be kell tartani.

Az anonimitást fizetik meg, nem is magát a szexet

Mivel ezeken a szexpartikon nagyon sok gazdag, befolyásos ember vesz részt (más meg se tudja magának engedni), így mindenki maszkban van. Előbb-utóbb viszont mindenkiről lekerül az álarc, nyilvánvalóvá válik kit fed egy-egy maszk, ami miatt szigoró szabályokat hoztak a klub tulajdonosai.

A telefonokat kikapcsoltatjuk, majd elvesszük tőlük. Belépés előtt átkutatjuk őket és biztonsági ellenőrzésen kell részt venniük. Drogozni itt nem lehet, aki be van állva, az nem jöhet be. A kintről hozott szexjátékokat sem toleráljuk és mindenkinek havonta be kell mutatnia egy szexuális fertőzéseket kiszűrő teszt eredményét

- sorolja a férfi, aki biztosít róla, hogy ezek a szabályok a vendégek érdekeit szolgálják. A férfi szerint főleg ezért is kerül annyiba a szolgáltatás, amennyibe: ebben a  szexklubban ugyanis ellenőrzött keretek között élhetik ki a vágyaikat az emberek, úgy, hogy senki sem ítéli el őket.

szexklubba járást azonban nem javasolja mindenkinek, mert állítása szerint alapjaiban boríthatja meg a szexhez való hozzáállást és a párkapcsolati bizalmat. Állítja: a szexpartikon még mindig kevesebb a nő, mint a férfi, ez pedig a jövőben szerinte nem is fog változni.

Via