Sokak számára az anális szex nagyon ijesztő dolog. Az emberek többsége azt gondolja, hogy az anális szex bonyolult előkészülettel, akrobatikus pozíciókkal és elkerülhetetlen fájdalommal jár. Pedig ez nem feltétlen van így, íme 5 póz, amelyben az anális szex a leginkább hasonlít majd a hagyományos szexhez. 

Misszionárius póz

Már az is nagy biztonságot adhat, ha egy ismerős, megszokott pozícióban közösültök. A misszionárius póz pedig a már ismert terep mellett azt is nyújtja, hogy kényelmes lesz ehhez a behatolási formához is. Ebben a pózban ugyanis az egyik legkellemesebb.

Cowgirl

A hagyományos szex közben is szereted, ha a te kezedben van az irányítás? Szereted, ha te dönthetsz a behatolás mélyéségéről, a tempóról, a szögről, és mindenről, ami kérdéses lehet? Anális szex közben is megteheted ezt!

Kanalazás

Kezdjétek a szeretkezést kutyapózban, majd a nő jöjjön feljebb kicsit, mintha térdelne. Így a pénisz nem lesz annyira mélyen, a két test szoros összesimulása pedig hihetetlen élvezeteket okoz majd.

Repülő

Feküdj a hasadra, és hajlítsd be felfelé a lábadat, álljanak az ég felé. Közben pedig felkészül a partner, aki így egészen könnyedén fér majd hozzá a behatoláshoz. Ez az élmény a hagyományos verzióban is az egyik legintenzívebb!

Hátsó ajtó

Ezúttal a férfi fekszik a hátán, a fogadó fél pedig rajta, csak hogy itt jön a csavar: háttal. Nem lesz egyszerű a behatolás, ám ez a test a testhez simulási mód igen romantikus környezetet teremt. 

Via