A jóga vagy másnéven lótusz szexpóz nagyon érzéki, segítségével pedig még intimebb kapcsolat alakulhat ki a felek között. 

Miért annyira élvezetes? 

A pozíció kivitelezése során a férfi keresztezett lábakkal ül, a nő pedig az ölében foglal helyet. Ez a testhelyzet azért lehet igazán izgató, mert gyakorlatilag mesteri szintre lehet emelni közben az egybefonódást: közben megcsókolhatjátok, simogathatjátok és nézhetitek egymást. Ráadásul a kipróbálása közben mindketten befolyásolni tudjátok a behatolás mélységét és ritmusát is, amitől csak még érzékibbé válik az egész együttlét. 

Kinek ajánlott? 

Ellentétben azzal, amit a neve sugall, a jóga póz gyakorlása nem kizárólag a jóga kedvelőinek lett kitalálva. SŐT! Pihentető, érzéki és ideális lehet olyan pároknak, akik jól ismerik egymást és szeretnek szeretkezés közben a másik szemébe nézni. 

Lépésről lépésre 

A pozíció bár nagyon élvezetes, de azért a kipróbálás során lépésről lépésre érdemes haladni. Először a férfi üljön keresztbe tett lábban az ágyra vagy valamilyen stabil felületre, ahol biztonságban tudjátok átadni magatokat az örömöknek. Ezt követően a nő álljon elé terpeszben, majd ereszkedjen a férfi ölébe. Végezetül a nő fonja át a lábaival a férfi derekát...Végül pedig jöhet a mindent elsöprő gyönyör. 

(via)